Fødselsdagshilsner

Ideer til tekst på fødselsdagskort.

Det er den tid på året igen, hvor en bestemt person fejres ved at blive overøst med gaver, venlige ord og varme ønsker. Hvis du ikke ved, hvilke fødselsdagshilsner du skal skrive på fødselsdagskortet i år, skal du ikke være bekymret. Vi har nemlig samlet en masse gode, søde og sjove fødselsdagshilsner du kan bruge.

Der findes så mange kreative måder at sige “tillykke med fødselsdagen” på, at det er nemmere end nogensinde før at få dit fødselsdagskort til at skille sig ud.

Uanset om det er din kæreste, din ven, et familiemedlem eller en kollega, fortjener de alle lidt ekstra opmærksomhed på deres fødselsdag, og dette kan gøres ved at skrive et personligt fødselsdagskort. Læs videre for at få flere idéer til, hvordan du kan give en hjertelig fødselsdagshilsen, der vil få et smil frem på modtagerens ansigt.

På listerne herunder kan du finde alt fra sjove fødselsdagshilsner, der får alle til at grine højt, til de mere søde eller almindelige hilsner – her er noget for enhver smag! Så lad os komme i gang med at skrive et fantastisk fødselsdagskort til dine gaver.

10 almindelige fødselsdagshilsner.

 1. Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Jeg ønsker dig en dag, der på alle måder, er lige så speciel som dig.
 2. Tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at din dag bliver lige så vidunderlig og fantastisk som du er.
 3. Tillykke til den bedste ( Navn) der findes. Må din fødselsdag være fyldt med masser af kærlighed, latter og lykke!
 4. Tillykke med fødselsdagen! Må alle dine drømme blive opfyldt.
 5. Stort tillykke med din dag. Jeg håber, du får en fantastisk én af slagsen.
 6. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber du får en dag fyldt med kærlighed og overraskelser.
 7. Et stort tillykke skal det lyde, her fra os! Håber du har en fantastisk dag med hele familien. Mange fødselsdagsknus herfra.
 8. Hip hip hurra, Et stort tillykke skal det lyde, her fra os. Håber du har en skøn-herlig dag og bliver fejret med maner. Mange fødselsdagsknus herfra.
 9. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Håber du nyder dagen og får en masse gode gaver. Mange fødselsdagshilsner fra (Moster)
 10. Kære (Martin), så blev det atter din tur til at fylde år. Derfor vil jeg såmænd blot ønske dig en dejlig dag med gode gaver! Tillykke med fødselsdagen.

10 søde fødselsdagshilsner til kæresten.

 1. Tillykke med fødselsdagen, skat! Jeg håber, at du får en dag, der er lige så sød som du er. Jeg glæder mig til at fejre dig i dag.
 2. Jeg ønsker dig en fødselsdag, der er lige så vidunderlig som du er. Jeg er så heldig at have dig i mit liv, og jeg glæder mig til at fejre dig i dag.
 3. Tillykke med fødselsdagen, min elskede! Du gør hver dag sødere, og jeg glæder mig til at tilbringe din særlige dag sammen med dig.
 4. Hip hip hurra. Tillykke med dagen skat. Jeg er så taknemmelig for at have dig i mit liv, og jeg ønsker dig al lykke i verden på din fødselsdag.
 5. Tillykke med fødselsdagen, skat! Jeg håber, du får en dejlig dag. Jeg elsker dig så meget!
 6. Tillykke med dagen til kvinden, der har mit hjerte. Jeg er så taknemmelig for at have dig i mit liv, og jeg håber, at du får en vidunderlig fødselsdag.
 7. Hjertelig tillykke skat. Tak fordi du er sådan en fantastisk kæreste. Jeg håber, du får en fødselsdag, der er lige så vidunderlig som du er.
 8. Hip hurra til verden bedste kæreste. Du gør hver dag til noget særligt, og jeg glæder mig til at fejre din fødselsdag sammen med dig.
 9. I dag er der en helt speciel person, der har fødselsdag. Jeg er så heldig at være sammen med netop denne person på denne særlige dag. Tillykke med fødselsdagen, min elskede!
 10. På denne særlige dag vil jeg gerne lade dig vide, hvor meget jeg holder af dig, og hvor meget lykke du har bragt ind i mit liv. Tillykke med fødselsdagen, min søde skat!

10 sjove fødselsdagshilsner.

 1. Jeg ønsker dig tillykke med fødselsdagen af hele min numse. Jeg ville egentlig have skrevet af hele mit hjerte, men min numse er større.
 2. Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, du fejrer denne fødselsdag, som du fejrede din første, – nøgen og skrigende.
 3. Stort tillykke med fødselsdagen til et af de få mennesker, jeg kan tolerere på daglig basis.
 4. Tillykke med den store dag. Husk på at det aldrig er for sent, at blive lige præcis det du gerne vil være. På nær hvis du gerne vil være yngre, der er du altså lidt på den.
 5. Tillykke med at du blev født… for virkelig lang tid siden!
 6. Jeg ville have foræret dig noget sjovt og charmerende her til din fødselsdag, men så kom jeg i tanke om, at du jo allerede har mig i dit liv!
 7. Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Husk på at gamle mennesker bør ikke spise helsekost. De har brug for alle de konserveringsmidler de kan få.
 8. Du ved, du er ved at blive gammel, når lysene koster mere end kagen. Tillykke med fødselsdagen!
 9. Hjertelig tillykke med de 50 år. Vi håber ikke, at alderen trykker alt for meget. Husk på: Man er først gammel, når man ikke længere sover sammen med sine tænder.
 10. Kære mormor. Tillykke med fødselsdagen. Er det mig der har feber, eller er det bare de mange lys i kagen, der får temperaturen til at stige voldsomt. De varmeste fødselsdagshilsner fra os.

Gaver & Gaveidéer
Logo