Gaver til nyfødt

Søde gaver til nyfødte.

Er du på udkig efter den perfekte gave til en nyfødt, og prøver du at finde noget særligt, der vil blive husket og værdsat som en af barnets første gaver i denne verden? Så skal du læse videre her. 

Her på siden har vi alle mulige idéer og anbefalinger til at finde de perfekte gaver til de helt små – uanset om det er legetøj eller tøj, noget sentimentalt eller praktisk, så er der lidt af hver i listen du finder herunder.

Tag dig tid til at kigge udvalget igennem –  med lidt held finder du lige det, der passer til både forældrenes og barnets behov og smag. Så vent ikke – begynd din søgning efter gaver til nyfødt allerede i dag!

Find de bedste gaver til nyfødt her.

Sovedyr Kanin med beroligende lyde fra Cloud B

Sovedyr Kanin med beroligende lyde fra Cloud B

349,00 kr.
Gavepose til Baby Shower med sød blå elefant - 1 stk.

Gavepose til BabyShower med sød blå elefant.

35,00 kr.
Stjernetegnsplakat til nyfødt baby

Stjernetegnsplakat til nyfødt baby

Er du på jagt efter den perfekte gave til en nyfødt baby? Så er en personlig stjernetegnsplakat med barnets navn, længde og vægt lige hvad du leder efter! Det er den ultimative gave til de nybagte forældre, der med garanti vil få dem til at smile hver gang de ser den. Uanset om det er til barnedåben eller babyshoweren, så er denne plakat et oplagt valg.
199,00 kr.
Ultralydsbillede plakat

Ultralydsbillede plakat

Denne plakat med ultralydsbilleder er en smuk måde at indfange det dyrebare øjeblik, hvor du ser dit barn for første gang. Den indeholder et ultralydsbillede fra mors mave samt tid og sted for scanningen. Gør det endnu mere specielt ved at tilføje en hilsen eller besked på plakaten. Denne plakat er perfekt som en unik gave og vil være et værdifuldt minde om denne vigtige milepæl.
249,00 kr.
Nordahl Andersen - Fotoalbum Bambino - fortinnet 157-76633

Nordahl Andersen - Bambino Fotoalbum

Fejr en lille baby med den perfekte dåbsgave fra Nordahl Andersen. Dette smukke fotoalbum i tin er udsmykket med en sød bamse og kan endda indgraveres for ekstra personlig tilpasning.
325,00 kr.
BABYSHOWER DRENG

BABYSHOWER DRENG

399,00 kr.
Baby Shower leg målebånd til at gætte den store mave - 1 stk.

Baby Shower leg målebånd til at gætte den store mave - 1 stk.

69,00 kr.
Kit til lyserød blekage - 1 stk.

Kit til lyserød blekage - 1 stk.

89,00 kr.
Personlig pude med navn - Pudebetræk

Personlig pude med navn - Pudebetræk

Giv den perfekte personlige gave til dine kære med vores smukke regnbuepudebetræk! Skab et helt særligt øjeblik, når de åbner gaven og finder deres navn smukt syet på pudebetrækket. Tilføj et ekstra strejf af glæde ved at inkludere en hyggelig bomuldsfyldt pude for maksimal krammekomfort.
289,00 kr.
BABYSHOWER PIGE

Babyshower gavekurv til pige

Er der et pige babyshower på vej, er her den perfekte gavekurv til at overraske de kommende forældre! Kurven er fyldt med søde og praktiske ting til den nye baby pige. Alt er pakket ind med omhu og er klar til at blive givet videre som en smuk gave.
399,00 kr.
Dagmarkors vedhæng, forgyldt 19x21 mm

Dagmarkors 19x21 mm

Berig den særlige dag med en tidløs gave til deres barnedåb! Dette majestætiske forgyldte Dagmarkors bærer et udsmykket billede af Jesus Kristus på korset, omgivet af hans elskede mor Maria og Johannes Døberen. De berømte figurer Saint Basil og Saint John er til stede i henholdsvis top og bund for at fuldende det inderlige design – tilføj blot din egen kæde for at gøre det endnu mere betydningsfuldt!
429,00 kr.
Sovedyr m. beroligende lyd og sensor fra Cloud B - Eli the Elephant (0m+)

Elefant bamse m. beroligende lyd og sensor.

Få din baby til at sove trygt og roligt med denne søde elefant Bamse – det sødeste sovedyr med en smart lyd-sensor, der automatisk aktiveres når din baby laver lyd. Vælg mellem tre forskellige følsomhedsniveauer på sensoren og indstil den til at slukke efter 23 eller 45 minutter. Der er også fire forskellige melodier og fire forskellige white noise-lyde til rådighed. Din baby vil elske det!
379,00 kr.
Alt til den lille nye baby

Alt til den lille nye baby

Forældrene til en lille ny baby kan kun blive begejstrede med denne gavekurv, der er fyldt med et udvalg af de mest populære produkter fra anerkendte brands som Tikiri, Mushie, SAGA Copenhagen og MP Denmark. Det er den perfekte barselsgave!
360,00 kr.
Ramme til foto og aftryk fra Dooky - Large frame silver

Ramme til foto og aftryk fra Dooky

Med denne fantastiske Dooky-ramme kan du skabe et mindeværdigt to-dimensionelt minde, der vil vare resten af dit liv. Den moderne, sølvfarvede ramme har plads til to billeder og et hånd- og fodaftryk af din baby. Det er den perfekte gave til baby-showers, barnedåb, højtider eller søde hilsner.
258,00 kr.
Baby Girl plakat

Baby Girl plakat

249,00 kr.
Gavekurv kanin

Kanin Gavekurv til babyshower eller dåb

Forkæl den lille ny med en sød gave, der vil bringe masser af smil og lykke. En overdådig gavekurv med en værdi på 700-800,-kr. Kurven er fyldt med en masse søde og nyttige sager. Alt er samlet i en flot fletkurv. En perfekt dåbsgave eller barselsgaveidé. Giv en gave, der vil blive husket og elsket af både den lille og de stolte forældre.
749,00 kr.
Personlig Baby bamse (Lyserødt Bogstav)

Personlig Baby bamse (Lyserødt Bogstav)

279,00 kr.
Uro - Skyer, Måner og Stjerner (Koral)

Uro - Skyer, Måner og Stjerner (Koral)

249,00 kr.
Kaj Bojesen Barnevognskæde

Kaj Bojesen Barnevognskæde

En magisk barnevognskæde fra Kay Bojesen til den næste barnedåb! Den er lavet i malet bøgetræ og har trækugler i forskellige farver. Plus, indimellem dukker der en af Kay Bojesens person-figurer op, som f.eks. garderen. Det er den perfekte måde at få et smil frem på både piger og drenge, når de ser den hænge på barnevognen. En virkelig sød og unik dåbsgave!
899,00 kr.
Bamse enhjørning med navn

Enhjørning bamse med navn

Få din helt egen enhjørning-bamse med navn og med en størrelse på 40 cm. Den perfekte gave til små børn og babyer. Du kan tilpasse din bamse ved at vælge, hvad du vil have skrevet på den. Vælg mellem navn, fødselsdato, tidspunkt, vægt og længde. Gør en lille én glad med deres helt egen unikke bamse. Det er en fantastisk gaveidé til nyfødte og barnedåb.
349,00 kr.
Startpakke: Milestone Kort (Mouse & Pen) + 2 x Aftrykssæt

Baby Startpakke Gave

Få en skøn baby startpakke med pige eller drenge milestone-kort og aftrykssæt! Pakken indeholder også selv-hærdende ler i hvid, lyserød eller lyseblå. Perfekt til dig, der vil huske de første tidlige minder med din lille guldklump. Skal det være endnu nemmere? Så tag aftryk af deres små hænder og fødder uden svineri, og gem minderne på en flot måde!
288,00 kr.
Barnets Bog - Grå, A4

Barnets Bog - Grå, A4

399,00 kr.
Ramme til foto og aftryk fra Dooky - Dobbelt ramme

Hånd eller fodaftryk ramme

Skab et tidløst minde med Happy Hands-sættet fra Dooky! Lav et unikt minde ved at fylde Dookys moderne hvide ramme med et sødt foto og et hånd-/fodaftryk af babyen. Uanset om det er en gave til andre eller til dig selv, vil dette dyrebare minde helt sikkert pynte i hjemmet for evigt.
158,00 kr.
Baby Boy plakat

Baby Boy plakat

249,00 kr.
Gro hush - baby calmer med beroligende lyde, White noise

Gro hush - baby calmer med beroligende lyde, White noise

499,00 kr.
Baby's first tooth and curl keepsake set fra Perhead

Baby's first tooth and curl keepsake set fra Perhead

141,00 kr.
Bamsebuket Lyserød

Bamsebuket Lyserød

Wow, en helt fantastisk ide – en buket lavet af små bamser! Bamsebuketten er den perfekte gave til enhver, der har en passion for bamser eller mangler en unik og sød dåbsgave. Og for ikke at nævne, at bamserne i buketten er yderst bedårende og kan pynte i enhver børneværelse! Og det bedste af det hele er, at bamsebuketten leveres i en charmerende lyserød gaveæske med en fin sløjfe der prikken over i’et.
249,00 kr.
Bamse med navn (blåt bogstav)

Kanin bamse med navn

Leder du efter den perfekte gave til at fejre de lidt mindre børn? Så led ikke længere end til denne yndige bamse kanin i plys! Dens nuttede pels og personlige navn gør den ideel som en elskelig gave til mange forskellige begivenheder – fra barnedåb og babyshower til fødselsdage eller gaver til nye mødre.
279,00 kr.
Gavesæt fra Liewood - Petra baby knit package - Rose

Gavesæt fra Liewood - Petra baby knit package - Rose

479,00 kr.
Bamse med navn (Blåt bogstav)

Bamse med navn (Blåt bogstav)

279,00 kr.
KIDS by FRIIS Stjernetegnsplakat - Tyren

Stjernetegnsplakat

Vores smukke plakater med stjernetegn er de perfekte personlige gaver til barnedåben eller til små børns fødselsdag. En flot plakat med stjernetegn fra KIDS by FRIIS, der er lavet i kraftigt papir, og har stjernetegn og stjernebillede illustreret. Nederst på plakaten står alle oplysningerne omkring stjernetegnet. Vælg imellem flere stjernetegn på vores side.
129,00 kr.
Smykkeskrin Hjerte med Swarovski krystaller

Smykkeskrin Hjerte med Swarovski krystaller

Gør barnedåben uforglemmelig med dette bedårende hjertesmykkeskrin! Dette lille vidunder er prydet med funklende Swarovski krystaller, der omfavner låget, mens det mørkerøde foer indeni skaber en luksuriøs stemning.
298,00 kr.
Uro - Skovens Dyr

Baby Uro - Skovens Dyr

Lad de søde skovdyr flyve frit over ethvert babyværelse med denne vidunderlige uro! Det håndlavede produkt er lavet med omhu og kærlighed, og ingen er helt ens. Det fine uld og genbrugs polyester fyld gør den ikke bare miljøvenlig, men også utrolig blød og hyggelig for dit lille barn. Og med sit smukke bånd, er den perfekt til barselsgave, babyshower eller dåbsgave. Din lille babydreng eller babypige vil helt sikkert elsker den!
299,00 kr.
Afslapning til mor og baby

Afslapning til mor og baby - Den fineste babyshower gave.

Lad mor og baby slappe af med denne super fine gave, der indeholder produkter fra populære brands som Roommate, Mushie og Meraki. Perfekt til at hjælpe en træt mor og baby til at finde ro og afslapning. En super gaveide til babyshower eller mødre der lige har født.
420,00 kr.
Fødselstavle med foto - Lav Selv Plakat

Fødselstavle med foto - Lav Selv Plakat

Byd det nyeste skud på stammen velkommen med en sød og personlig fødselstavle plakat med foto! Du skal blot uploade et billede af bettefisen, tilføje navn, detaljer og stjernetegn. Og som prikken over i’et – et sødt citat. Den perfekte gave til nyfødt, dåb eller nybagt mor.
249,00 kr.
Babybruser til badekar

Babybruser til badekar

Har du nogensinde tænkt på at gøre badetiden sjovere for din baby? Vi har lige det, du mangler! En helt ny badekammerat til din baby! Denne båd kan ikke kun få dit barn til at føle sig mere tryg i badet, den er også sjov og underholdende. Vandet suges ind og sprøjtes ud gennem ænderne på båden. Denne søde babybruser er perfekt til at vænne dit barn til bruseren, men den kan også bruges til leg.
209,00 kr.
Nusseklud | Svea | Creme

Nusseklud | Svea | Creme

240,00 kr.

Hvad skal man købe til en nyfødt baby?

Du har lige fundet ud af, at din bedste veninde eller et familiemedlem har fået en nyfødt baby, men hov… Du har glemt at tænke på en gave til den lille nyfødte pige eller dreng. Bare rolig – Der er slet ingen grund til panik. Her på Gaver & Gaveideer skal vi nok forsøge at hjælpe dig i mål.

Du ønsker helt sikkert, at give dem noget sødt og specielt, der kan hjælpe den lille ny i de første uger og måneder på denne jord. Men hvad skal du købe? 

Gode ideer til, hvad man kan købe til en nyfødt.

Bløde pakker til nyfødt baby.

Du kan være næsten sikker på, at den nye moder har styr på alle de praktiske ting til barnet første par uger som sutteflasker, puslebord, bleer, autostol med mere. Så der er ingen grund til at storme rundt for at finde disse gaver.

Det er bedre, at du tænker en måned eller længere frem, og finder gaver som tæpper, hagesmække, ammepuder, sengetøj eller lignende. Det er alle gode gaver til nye forældre og selvfølgelig også til den nyfødte.

Vælg noget med lyse farver og sjove mønstre, der vil hjælpe den lille med at holde sig varm og gøre det hyggelig i sit nye hjem. Gå efter stoffer, der er 100 % bomuld eller bambus, så de er ekstra behagelige og skånsomme mod barnets hud.

Legetøj, bamser og bøger til nyfødt

Babyer elsker legetøj! Køb noget lille som et tøjdyr eller noget større som en legemåtte med farverige figurer. Legetøj spiller en vigtig rolle for at hjælpe babyer med at udvikle deres motoriske færdigheder og opmuntre dem til at udforske deres omgivelser. 

Bamser er et must, når man er en lille baby. De giver tryghed og hjælper barnet med at sove. Der findes uendelige muligheder, når det drejer sig om bamser til nyfødte. Hvis du vælger bamser, der fungerer som sutteklude eller bamser med beroligende lyde, har du truffet et godt valg.

Bøger er også gode gaver til nyfødte. I starten er det nok mest forældrene, der får gavn af bøgerne, men i sidste ende er det også til babyen fordel. Vælg bøger som hjælper forældrene i den første tid, og derved gøre dem klogere på det at være mor og far, samt babyens signaler og lyde.

Gaver til babyværelset.

Selvom babyen nok sover det første stykke tid inde ved siden af mor og far, så er det aldrig for tidligt at begynde at dekorere børneværelset. Som en hjælp kan du give billeder, møbler eller en uro, der kan hænges op i børneværelset som dekoration.

Uanset om du vælger noget praktisk eller unikt, er der masser af muligheder, når det gælder om at finde den perfekte gave til en nyfødt baby! Vi håber at disse idéer vil hjælpe dig med at finde nogle gode gaver, som vil gøre både forældre og baby glade. 

Gaver & Gaveidéer
Logo