Gaver til pakkekalender

Gode adventsgaver og kalendergaver.

Endelig nærmer julen sig med hastige skridt! Det betyder, at det snart er tid til at pynte op, spise risengrød med familien og finde gaver til pakkekalender.

Pakkekalenderen er en gammel tradition, hvor man tæller ned til juleaften ved at åbne en lille gave hver dag i december. Det kan dog være dyrt at finde 24 små pakker, men det behøver det slet ikke at være. På denne side vil vi give dig nogle gode forslag til billige kalendergaver til både børn og voksne, der stadig vil få dine kære til at smile og samtidigt sørge for ikke at spring dit budget.

Er du mere fan af en adventskalender, og større pakker en gang i ugen, så er der også mulighed for at finde enkelte adventsgaver på listen herunder. Ellers kan du ved en hurtig søgning rundt på vores hjemmeside finde masser af gaver til advent.

Færdig pakkekalender.

Søger du en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver til børn eller voksne, så kan de også findes på listen. Du kan også springe direkte til de færdige pakkekalendere ved alt vælge en af knapperne herunder.

Find billige gaver til hjemmelavet pakkekalender

Erotisk par udfordring julekalender

Erotisk par udfordring julekalender

129,00 kr.
Kæmpe viskelæder

Kæmpe viskelæder

24,95 kr.
Erotisk pakkekalender til par. 2023 ?????

Erotisk pakkekalender til par. 2023 ?????

995,00 kr.
Firkløver

Firkløver

27,95 kr.
Sjov toiletrulle: Dangerous gases

Sjov toiletrulle: Dangerous gases

29,95 kr.
Sjovt Krus "Idiot"

Sjovt Krus "Idiot"

39,95 kr.
Sjove tåsokker. Onesize

Sjove tåsokker. Onesize

69,95 kr.

Billige kalendergaver.

Når julen nærmer sig, og chokoladekalenderne begynder at dukke op i butikkerne, så ved man det er tid til at begynde at tænke på pakkekalendere.

Det kan være en udfordring at finde kreative og billige ting – hvis du ikke har ubegrænsede midler eller de perfekte håndværksevner! Men bare rolig – du kan stadig lave en fantastisk pakkekalender fyldt med unikke gaver på et budget. 

Der er ingen grund til at bruge en formue på gaver til pakkekalenderen. Hvis du laver kalender selv og finder en masse billige, men alligevel fantastiske gaver, så er det faktisk ikke så svært, at glæde dine nærmeste med små gaver og overraskelser hver dag i december.

Hvorfor skal jeg lave en pakkekalender? 

Herunder vil vi give dig nogle grunde til, hvorfor du bør lave en pakkekalender til en du holder af i år.

Det skaber forventning og glæde.

Det er svært at undgå julestemningen, når man har en pakkekalender. At åbne en lille gave hver dag, indtil juleaften, skaber en følelse af forventning og glæde. Det er noget, både børn og voksne vil sætte pris på.

Det er en sjov og kreativ aktivitet.

At lave en julekalender kan være en sjov og kreativ aktivitet. Du kan lave den selv eller sammen med dine børn. Brug din fantasi og lav en pakkekalender der oser af jul.

Du kan også købe en kalender og dekorere den med juledetaljer, eller købe en af de flotte sy-selv julekalender fra hobbybutikkerne.

Hvis du mangler lidt inspiration til en hjemmelavet pakkekalender, så prøv at se denne: Hjemmelavet pakkekalender

Det er en god måde at sprede ekstra juleglæde på.

Hvis du virkelig vil sprede lidt juleglæde, kan du også lave en julekalender til en ven eller et ældre familiemedlem. Det kan være en lille gestus, der vil bringe smil og glæde i en ellers stressende tid. For hvem siger, at det kun er børn, der skal have en julekalender.

Det hjælper med at holde styr på tiden.

December kan føles overvældende, og det kan være svært at holde styr på dagene og overkomme ventetiden for børn. En julekalender hjælper med at holde styr på tiden og giver en fornemmelse af, at julen nærmer sig.

Det er en tradition, der kan fortsætte år efter år.

At lave en julekalender kan være en tradition, der kan fortsætte år efter år. Det kan blive en hyggelig familietradition, som både børn og voksne vil se frem til hvert år.

En pakkekalender er for hele familien.

At lave en julekalender er en god måde at bringe lidt ekstra julestemning ind i dit hjem. Det hjælper med at sprede glæde og skaber en følelse af forventning, samtidig med at det kan være en sjov og kreativ aktivitet for hele familien. Så hvorfor ikke prøve at lave din egen julekalender i år og se, hvor meget glæde det kan bringe?

Gaver & Gaveidéer
Logo