Gaver til teenagedreng

Find god gave til teenagedreng her.

En teenagedreng er ikke den nemmeste i verden at købe gave til. Det kan faktisk være lidt af en udfordring at finde gaver til teenagedrenge, især når det gælder om at finde den perfekte gave. Uanset om du leder efter noget, som han kan bruge nu, eller en ting, der vil være et særligt minde i de kommende år, vil de lidt mere gennemtænkte gaver helt sikkert være en større succes.

Hvis du føler dig overvældet af alle de muligheder, der findes online og i butikkerne, skal du ikke gå i panik! Vi har samlet nogle af de bedste gaver til teenagedrenge, så din shoppingoplevelse bliver så enkel (og behagelig) som muligt. 

Læs videre og se vores bedste anbefalinger på gode gaver, som enhver teenager vil elske.

Find de bedste gaver til teenagedrenge her.

Sengetøj til teenager London

Sengetøj til teenager London

249,00 kr.
Walkyria, 3-personers sovesofa, moderne, nordisk, stof by LaForma (H: 80 cm. B: 195 cm. L: 90 cm., Blå/Grå)

Walkyria, 3-personers sovesofa, moderne, nordisk, stof by LaForma (H: 80 cm. B: 195 cm. L: 90 cm., Blå/Grå)

6.799,00 kr.
Justerbar bord til bærbar computer

Justerbar bord til bærbar computer

439,00 kr.
Flødebollekursus For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM

Flødebollekursus For 2

Forkæl din søde tand på dette dejlige flødebollekursus! Du lærer at lave lækre flødeboller, mens du vælger forskellige typer chokolade, fyld, drys – alt det, du ønsker skal være i dem! Alle ingredienser er forberedt inden din ankomst, så du kan begynde at kreere med det samme. En mulighed, som enhver spirende konditor ikke må gå glip af!
898,00 kr.
Scratch Map Deluxe - Verdenskort i Flotte Farver

Scratch Map Deluxe - Verdenskort i Flotte Farver

129,00 kr.
Nordic Gaming Racer Gaming stol. Sort/Grøn.

Nordic Gaming Racer stol.

Tag din spiloplevelse op på et nyt niveau med Nordic Gaming Racer Chair! Leder du efter en kvalitetsstol, der er bygget til at holde længe? Så skal du ikke lede længere. Denne fantastiske gamingstol kombinerer komfort og klasse med dens polstrede sæde, justerbare ryglæn og armlæn samt dens robuste gaslift i klasse 4.
1.517,00 kr.
Personaliseret fodbold med navn

Fodbold med navn

Har du en særlig fodboldfan, som fortjener at blive overrasket? Giv ham den ultimative gave med en personligt designet fodbold. Lav den selv ved tilføje navn eller tekst efter eget valg. Hvad venter du på? Design din egen personlige fodbold allerede i dag.
159,00 kr.
OneDer Bulldog Hoved Bluetooth Højtaler

Bulldog Hoved Bluetooth Højtaler

OneDers Bulldog bluetooth højttaler er den perfekte kombination af design og funktion og vil helt sikkert falde i god jord som en gave. Højtaleren er den ultimative kombination af funktion, fantastisk design og bekvemmelighed, og nemt kan tages med til alle mulige særlige begivenheder og fester.
199,00 kr.
Spralla LED Beanie hue

LED Beanie hue

Spralla LED Beanie giver varme og lysstyrke med sin indbyggede pandelampe! Uanset om du er ude på en natlig gåtur i skoven eller leder efter den manglende genstand i et uoplyst skab, lyser denne hue bekvemt op, så du har begge hænder fri. Med tre forskellige lysniveauer og nem USB-opladning.
149,00 kr.
VoltBeam Fold 15W Trådløs HURTIG oplader - Sort

VoltBeam Trådløs HURTIG oplader

Er du klar til at revolutionere din trådløse opladning? VoltBeam Fold 15W Wireless FAST Charger er her! Nyd hurtige og effektive opladningstider, alt sammen med bekvemmeligheden ved et slankt og moderne design. Uden kabler eller besvær skal du bare sætte mobilen på for at få hurtig opladning på et øjeblik!
149,00 kr.
Café & Bio - Kultur og Fritid - GO DREAM

Café & Bio

Forkæl en du kender med den ultimative underholdningsoplevelse! Med dette gavekort kan der nydes et dejligt måltid fra en af vores mange lækre caféer efterfulgt af en fantastisk film i en af de over 40 biografer i hele landet.
458,00 kr.
Drabet Ved Århus Å - Action - GO DREAM

Drabet Ved Århus Å

Det er 1934, og det er tid til at blive detektiver! Træd ind i en verden af intriger, når I opklarer mysteriet bag Merete Hermansens brutale mord. Med seks potentielle mistænkte skal dine detektivfærdigheder sættes på arbejde for at gennemgå beviser og spor, der kan hjælpe dig med at finde morderen – men skynd dig, hvert sekund tæller i dette kapløb mod tiden!
375,00 kr.
Gigantisk Chokolade Toblerone

Kæmpe Chokolade Toblerone

Gør dig klar til at komme i chokoladehimlen! Denne kæmpe Toblerone chokolade indeholder 48 store Toblerone-stykker på 35 gram, der i alt vejer 1,68 kg – Den perfekte gave til den seriøse chokoladeelsker. Så gør dig klar til at sprede MASSER af lykke med denne store pakke chokolade.
449,00 kr.
Lenovo Ideapad 3 15alc6 - 15,6" Laptop - 256 Gb Ryzen 5 Ips - Nordisk - Grå

Lenovo Ideapad 3 15alc6 - 15,6" Laptop - 256 Gb Ryzen 5 Ips - Nordisk - Grå

4.529,95 kr.
Personaliseret Marabou Tak Chokoladeæske

Personaliseret Marabou Chokoladeæske

Spred lidt ekstra sødme med den perfekte chokoladegave! Overrask en særlig person med deres helt egen unikke Marabou-chokoladeboks – fyldt til randen med 30 cremede, lækre mælkechokolader med hasselnøddefyld, og din personlige besked trykt på indpakningen.
149,00 kr.
Backward clock - Baglæns ur

Backward clock - Baglæns ur

Træd ind i en verden, hvor tiden bogstaveligt talt går baglæns. Dette finurlige baglæns ur har et spændende design med sort ramme og hvid skive med visere, der bevæger sig fra højre til venstre. Hvis du er klar til at forvirre dine gæster, så er dette backward clock helt sikkert en sjov gadget for dig.
179,95 kr.
Fatter ikke en skid-plakat

Fatter ikke en skid-plakat

89,00 kr.
Funballz - Lær At Gå På Vandet - Action - GO DREAM

Funballz - Lær At Gå På Vandet.

Er du klar til at skabe nogle minder, der vil vare hele livet? Få dit FUNBALLZ-gavekort og tag på eventyr med en særlig person i dag. Se naturen fra et unikt perspektiv, mens du føler dig sikker inde i disse gennemsigtige plastikkugler. Det vil helt sikkert blive en morsom oplevelse for begge involverede personer – så tag springet ud i ukendt farvand og udfordr dig selv eller en anden person nu!
399,00 kr.
adidas Performance Sportstaske - 4ATHLTS Duf S - Blå/Sort - OneSize - adidas Performance Taske

adidas Performance Sportstaske - 4ATHLTS Duf S - Blå/Sort - OneSize - adidas Performance Taske

299,00 kr.
Burger For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM

Burger For 2.

Forkæl dine smagsløg med et lækkert eventyr med dette gavekort til to! Udforsk landets fineste burgerrestauranter, hvor du vil opleve bøf af højeste kvalitet, sprøde friske salater og hjemmelavede dressinger serveret på friskbagte boller. Din mund vil løbe i vand bare ved tanken.
299,00 kr.
Mystery Makers? Gådejagt For 3 - Action - GO DREAM

Mystery Makers? Gådejagt For 3

Gør dit besøg til nogle af de mest ikoniske historiske seværdigheder til et eventyr! Ved at deltage i Mystery Makers kan du og to andre spillere begive jer ud på en skattejagt fyldt med ledetråde, der fører jer til at løse et spændende mysterium.
749,00 kr.
Money Maze

Money Maze

Money Maze er den perfekte gave til enhver lejlighed. Det er den perfekte måde at give penge på en sjov og spændende måde. Med den smarte Money Maze skal modtageren løse labyrintpuslespillet for at få pengene ud. Desuden kan du pakke æsken ind som en almindelig pakke.
79,00 kr.
Shinecon S2 VR Brille til Smartphones

Shinecon S2 VR Brille til Smartphones

189,00 kr.
Spralla Safe Clock

Ur med skjult rum

Dette ur med skjult rum er den perfekte måde at opbevare alle dine værdigenstande på et praktisk og stilfuldt sted. Det hemmelige rum har den helt rigtige størrelse til at opbevare små dyre genstande som smykker, mønter eller religiøse relikvier. Det robuste design vil holde i årevis, og det lyse, farverige ur vil se godt ud i ethvert rum.
99,00 kr.
Denver Wake-up Light Vækkeur

Denver Wake-up Light Vækkeur

Begynd dagen på en lys måde med et Denver Wake-up Light-vækkeur! En halv time før alarmtid vil den oplyse dit værelse som ved daggry og tænde op i trinvis, indtil du er helt vågen – Ikke flere rystende alarmer, der rykker dig ud af sengen. Fra nu af er det tid til søde, afslappende morgenstunder!
269,00 kr.
Havit Powerbank. HV-PB8804. 10000mAh. Sort

Havit Powerbank. HV-PB8804. 10000mAh. Sort

Undgå at løbe tør for strøm midt ude i ingenting! Hvis du har Havits Powerbank på 10.000 mAh med dig, så behøver du aldrig mere at bekymre dig om at løbe tør for strøm igen – uanset hvor dine eventyr fører dig hen. Nyd strøm på farten, selv når der ikke er noget i nærheden!
149,00 kr.
Teenageren plakat

Teenageren plakat

At være teenager kan være en uforudsigelig rejse, men det er en del af det sjove ved at være teenager. Denne plakat er designet med kærlighed og positive vibrationer, så den bør bringe et smil og måske endda nogle grin fra enhver teenager.
249,00 kr.
Playstation Vækkeur - Dualsense Controller - Hvid

Playstation Vækkeur

Giv en sjov gave til børn og unge med dette vækkeur, der ligner en PlayStation controller. Start dagen med det officielle PlayStation 5 DualSense-controller-vækkeur! Vågn op til tiden hver morgen og føl dig frisk og klar til action, og med et digitalt LCD-display med en bredde på 15,8 cm har du ingen undskyldning for ikke at slå alle de høje scoringer om morgenen!
159,95 kr.
Skydeskive vækkeur og pistol

Skydeskive vækkeur og pistol

229,00 kr.
Popcornmaskine - Cecotec Fun&taste P'corn Classic - 300w

Popcornmaskine - Cecotec Fun&taste P'corn Classic - 300w

739,95 kr.
Spralla 3D-månelampe

LED månelampe

Oplys din verden med denne unikke og stilfulde LED-måne lampe! Nyd 16 levende farver ved at trykke på en trådløs fjernbetjening. Den lette plastkonstruktion er kombineret med en elegant træfod for maksimal stil. Ingen ledninger er nødvendige, da den også er genopladelig!
219,00 kr.
Smartphone selfie-stick - Intelligent 360° auto-tracking

Smartphone selfie-stick med bevægelsessensor

Denne smarte smartphoneholder gør dig til en professionel videoproducent ved at give dine videoer en wow-faktor. Med sin 360° bevægelsessensor og ansigtssporing følger den selv hurtige bevægelser op til ca. 5 meter. Den perfekte gave til bloggere, Instagrammere, Youtubere og TikTok-brugere, der ønsker, at deres indhold skal skille sig ud fra mængden.
189,00 kr.
Fra dreng til mand

Fra dreng til mand

90,00 kr.
K2 Rulleskøjter - Freedom M - Sort/Gul - 43,5 - K2 Rulleskøjter

K2 Rulleskøjter - Freedom M - Sort/Gul - 43,5 - K2 Rulleskøjter

999,00 kr.
Troll And I - PS4

Troll And I - PS4

Der venter dig et spændende eventyr i den frodige og fængslende nordiske vildmark! Tag med teenageren Otto på en uventet rejse, hvor han danner et stærkt bånd med et mytisk væsen og kæmper mod ubarmhjertige modstandere. Brug din forstand plus dygtige kampteknikker; det er dig mod dem i Troll And I – fås nu eksklusivt til PS4!
119,95 kr.
Urbihunt - Silvers Skumle Plan - Action - GO DREAM

Urbihunt - Silvers Skumle Plan

Tag på en spændende skattejagt med din besætning i Aarhus! For tyve år siden efterlod en venlig pirat skjulte skatte i denne smukke by – og nu er det op til dig at finde dem. Undervejs kan du svinge dit piratflag stolt, mens du løser sjove gåder og afdækker hemmelige steder. Med lækre chokolademønter som skat kan 2-4 eventyrlystne eventyrere slutte sig til den modige pirat John Silver. Så gør dig klar – plyndring og skattejagt venter!
199,00 kr.
Løs Mordmysteriet Ved Christiansborg - Kultur og Fritid - GO DREAM

Løs Mordmysteriet Ved Christiansborg

Træd ind i rollen som en erfaren politibetjent i København i 1914! Du og op til fem andre har fået til opgave at opklare nogle af byens mest mystiske kriminalsager. En person er forsvundet og et lig er blevet fundet. Find ud af, hvad der virkelig er sket ved at invitere din familie eller venner til dette spændende spil for 2-6 spillere! Der ligger så mange mysterier forude – kan i løse dem?
360,00 kr.
Skrid mor-plakat

Skrid mor-plakat

Ahh, teenageårets glæder! Alle ved, at det kan være en turbulent tid fyldt med vanskelige samtaler og trælse spørgsmål. Men nu er der en sød måde, hvorpå teenagere kan råbe deres velmenende mødre op.  Med denne plakat er du sikker på at få dit budskab højt og tydeligt igennem.
119,00 kr.
Hoverkart till Airboard 2.0

Hoverkart till Airboard 2.0

449,00 kr.
Braun Barbermaskine Series 3 300 Sort

Braun Barbermaskine Series 3 300 Sort

306,00 kr.
Himitsu-Bako

Himitsu-Bako

Leder du efter en særlig gave til en person, du holder af? Så skal du ikke lede længere end til Himitsu-Bako! Dette smukt udformede puslespil er perfekt som en eksklusiv gaveæske, hvor modtageren skal løse gåden for at få sin gave indeni.  
595,00 kr.
Trust Ziva 4-in-1 Gaming Bundle. Gaming tastatur, mus, headset og musemåtte.

Gaming Sæt

Tag dit spil til det næste niveau med denne komplette Trust Ziva 4-i-1 gamingpakke. Dette fede gamer-sæt indeholder: Tastatur, mus, headset og musemåtte. En super gaveide til spilleglade børn og teenagere.
146,00 kr.
Star Wars Baby Yoda Lampe

Star Wars Baby Yoda Lampe

199,00 kr.
Coca-Cola Minikøleskab

Coca-Cola Minikøleskab

1.195,00 kr.
København Zoo - Årskort Barn - Kultur og Fritid - GO DREAM

København Zoo - Årskort Barn

Gør dig klar til et vildt eventyr! Med et årskort har barnet mulighed for at opleve København ZOO hele året rundt! Denne smukke have blev etableret i 1859 og huser over 3000 dyr fra hele verden – med så meget at udforske, hvorfor så ikke komme tilbage igen og igen? Ikke nok med det, men der er også rabatter i butikker og spisesteder, samt reducerede entrépriser på tværs af andre danske zoologiske haver.
299,00 kr.
FIFA 23 - Sony PlayStation 5 - Sport

FIFA 23 - Sony PlayStation 5

FIFA 23 til Sony PlayStation 5 er en fantastisk gave til enhver fodboldfan! Spillet har fået et enormt forbedret holdåndssystem du kan nu sammensætte det ultimative drømmehold. Derudover kan du tage din egen karriere til det næste niveau ved at blive en af verdens bedste superstjerner eller træner for nogle af fodboldens største navne – det bliver ikke meget bedre end dette!
489,00 kr.
Løs Mordmysteriet Ved Rundetårn - Kultur og Fritid - GO DREAM

Løs Mordmysteriet Ved Rundetårn

Er du klar til en rejse tilbage i tiden? Saml op til fire af dine yndlingsdetektiver, og gør dig klar til at udforske København i 1899. Jeres opgave er enkel, men spændende – søg efter spor omkring Rundetårn i København – alt imens du har det sjovt! Løs gåder undervejs og samarbejd for at komme et skridt nærmere afsløringen af, hvem der begik et mord.  
360,00 kr.
Inshape - Håndvægtsæt i Kuffert - 10 kg

Inshape - Håndvægtsæt i Kuffert - 10 kg

499,00 kr.
Mikamax Storm Glass - Large Drop

Mikamax Storm Glas

Glem alt om de normale vejrudsigter, der aldrig passer alligevel. Med dette smarte Storm glas får du nemlig en måde at forudsige vejret på mystisk vis. Du skal blot holde øje med de specielle krystaller, der ændrer form efter de aktuelle atmosfæriske forhold.  
180,00 kr.

Find den perfekte gave til en teenagedreng.

Gavekøb til teenagedrenge kan være svært. De er typisk i den alder, hvor de gavemæssigt ligger og vipper på grænsen imellem legetøj for yngre børn og seje gadgets for de lidt ældre. Skal du finde en gave til en teenagedreng, så anbefaler vi, at du finder en gave, der er mulighed for at vokse med i stedet for at satse på legetøjet. 

For at hjælpe dig lidt på vej har vi lavet en liste på denne side med nogle gode gaveideer, der vil få enhver teenagedreng til at smile på deres særlige dag.

Gavekort til teenagedreng.

Gavekort er altid en god mulighed, når det kommer til teenagere. Du kan give dem gavekort til deres foretrukne tøjbutik, en oplevelse eller musikstreamingtjeneste. På den måde har de friheden til at vælge, hvad de vil have, og du behøver ikke at bekymre dig om, at de får noget, de ikke kan lide.

Gadgets til teenagedreng.

Teknologien udvikler sig hele tiden, så hvorfor ikke give dem noget nyt og spændende? Den nyeste spillekonsol eller et virtual reality-headset vil helt sikkert gøre enhver teenager begejstret. Eller hvis du er på udkig efter noget, der er lidt mere overkommeligt, kan du overveje at give dem bærbare højttalere eller hovedtelefoner til deres telefon eller bærbare computer.

Sportsudstyr til teenagedreng.

Sportsudstyr er altid et godt valg for aktive teenagere! Hvis din teenager elsker basketball, kan du købe det nyeste par sko som deres yndlingsspillers bruger eller en basketballkurv til deres værelse. Hvis fodbold er mere deres ting, så køb en fodbold med navn, så de kan træne deres færdigheder med vennerne i baghaven. Eller hvis golf er mere deres stil, så overvej at købe køller og andet golftilbehør, der kan hjælpe dem med at forbedre deres spil. Er de begyndt at gå op i deres krop, så er et sæt håndvægte eller et abonnement til det nærmeste fitnesscenter også en mulighed.

Gaver & Gaveidéer
Logo