Gaveinspiration til babyshower

Velkommen til en spændende verden af babyshower gaver!

Babyshower er en af de mest specielle lejligheder for en ny forælder og en fantastisk mulighed for venner og familie fra nær og fjern til at mødes for at fejre det.

Med så meget glæde i luften kan det være en overvældende opgave at vælge de helt rigtige gaver – så hvis du ikke ved, hvor du skal starte, når du skal overøse din nye yndlingsbaby med kærlighed, så kan du finde gaveinspiration til et babyshower ved at tage et kig på gaverne herunder.

Filter

Viser alle 28 resultater

Forældrene til en lille ny baby kan kun blive begejstrede med denne gavekurv, der er fyldt med et udvalg af de mest populære produkter fra anerkendte brands som Tikiri, Mushie, SAGA Copenhagen og MP Denmark. Det er den perfekte barselsgave!
380,00 kr.
Lad de søde skovdyr flyve frit over ethvert babyværelse med denne vidunderlige uro! Det håndlavede produkt er lavet med omhu og kærlighed, og ingen er helt ens. Det fine uld og genbrugs polyester fyld gør den ikke bare miljøvenlig, men også utrolig blød og hyggelig for dit lille barn. Og med sit smukke bånd, er den perfekt til barselsgave, babyshower eller dåbsgave. Din lille babydreng eller babypige vil helt sikkert elsker den!
349,00 kr.
Er der et pige babyshower på vej, er her den perfekte gavekurv til at overraske de kommende forældre! Kurven er fyldt med søde og praktiske ting til den nye baby pige. Alt er pakket ind med omhu og er klar til at blive givet videre som en smuk gave.
399,00 kr.
Gaver & Gaveidéer
Logo