Gaveinspiration til Børn

Vi elsker at se børns ansigter lyse op, når de får en gave, som de virkelig elsker og har ønsket sig længe. Men nogle gange kan det være svært at finde den perfekte gave til et barn, især hvis du ikke har børnene selv, eller hvis du ikke kender deres interesser så godt.

Derfor har vi lavet en lille gaveguide med en række forskellige gaver til børn i forskellige aldre og med forskellige interesser. Vi har sørget for at inkludere både de mere traditionelle og de mere moderne gaveideer, så der er noget for alle børn.

Filter

Viser 1–36 af 46 resultater

Dit barn vil elske at hoppe i dette fantastiske badebassin med regnbuemønster og 522 liters kapacitet, der er lavet af stærkt for-testet vinyl og har 4 farverige ringe for ekstra styrke. Med en diameter på 157 cm og en højde på 46 cm er det perfekt til at køle ned på varme sommerdage. Det er nemt at puste op og tage med dig hvor som helst, hvilket gør det ideelt til strandture eller ferier. Brug det endda som et sjovt boldbassin.
169,00 kr.
Denne elektriske bil til børn er smukt fremstillet på licens fra Bentleys prestigefyldte fabrik og inspireret af deres ikoniske Continental Supersports-model. Gennemtænkt designet med fantastiske funktioner som EVA-hjul, der gør den mere støjsvag end nogensinde før, og et ultrablødt lædersæde, der passer perfekt til det smarte ydre - for ikke at nævne, at du endda har forældrekontrol over styringen, hvis barnet har brug for lidt ekstra hjælp til at styre i starten.
2.627,00 kr.
Er du på udkig efter det perfekte gave til et musikelskende barn? Vi har det, du har brug for lige her. Elektronisk Trommesæt Til Børn er nøjagtig det, det lyder som. Et fantastisk trommesæt til børn, der vil starte et musikalsk eventyr.
734,95 kr.
Få din helt egen enhjørning-bamse med navn og med en størrelse på 40 cm. Den perfekte gave til små børn og babyer. Du kan tilpasse din bamse ved at vælge, hvad du vil have skrevet på den. Vælg mellem navn, fødselsdato, tidspunkt, vægt og længde. Gør en lille én glad med deres helt egen unikke bamse. Det er en fantastisk gaveidé til nyfødte og barnedåb.
349,00 kr.
Gør dine børn klar til et eventyr i haven med Fill 'N Fun Odyssey-svømmebassinet! De vil skabe fantastiske sommerminder, mens de plasker rundt i deres egen private oase og nyder solen. Den stærke, gennemsigtige PVC-sidevæg giver dem masser af plads til at nyde timevis af vandsjov.
149,00 kr.
Har du en særlig fodboldfan, som fortjener at blive overrasket? Giv ham den ultimative gave med en personligt designet fodbold. Lav den selv ved tilføje navn eller tekst efter eget valg. Hvad venter du på? Design din egen personlige fodbold allerede i dag.
189,00 kr.
Gør dig klar til at gøre din barns legetid ekstra speciel med dette utrolige Gurli gris legetelt! Uanset om det er i haven eller på deres værelse, vil der være timevis af sjov for børn på tre år og derover. Med sit holdbare vandtætte materiale vil det helt sikkert give timevis af fantasifuld glæde - alt sammen i de blændende dimensioner på 160 x 100 x 100 cm. Så lad dem opleve et eventyr, selv når de er indendørs med dette fantastiske legetelt til børn.
239,95 kr.
Vil du gøre dine små børn glade? Så er dette elektroniske multifunktions legekøkken med lys og lyd garanteret lige noget for dem! Det er som et rigtigt køkken med ovn, vandhane, kogeplade, gryde, pande og en masse andet tilbehør, som de kan lege med. De vil elske de sjove detaljer, og der medfølger endda hele 25 dele!
349,00 kr.
Tag dine børn med på et eventyr med et Frost-inspireret løbehjul! Dette sammenklappelige løbehjul er komplet med justerbart styr, grebspedaler og fodbremser til sikkerhed - sjov tid forude er garanteret. Uanset om det skal suse rundt derhjemme eller tages med på tur, kan det nemt gemmes væk efter brug.
351,96 kr.
Giv den gas sus  i stor stil med Azenos lyserøde Lamborghini elbil til børn. Dette livlige køretøj har et slankt og stilfuldt design, inklusive et ægte lædersæde, sidespejle og gummihjul, støddæmpere og sikkerhedsseler. Desuden kan I alle nyde fordelene ved kørelys og lydeffekter, der gør bilturen meget mere realistisk og fornøjelig.
2.159,95 kr.

De Bedste Gaver til børn.

At finde den perfekte gave til børn kan være en udfordring. Vil du give dem noget, der vækker deres fantasi eller noget, der vil stimulere deres hjerne? Uanset hvad du søger, har vi samlet en række fantastiske gaveidéer, der vil tage pusten fra dig på denne side.

Fra fængslende bøger til sjove spil, denne kategori indeholder de bedste gaver til børn i alle aldre.

Kreativ Leg:

Der findes intet bedre end gaveidéer, der kan hjælpe børns kreativitet. En malebog med et sæt farveblyanter, en komplet malekasse, modellervoks eller et sæt med forskellige perler kan være den perfekte gave til at få det kreative hjul til at dreje rundt.

Aktiv Leg:

Aktive legetøj som hoppebolde, løbehjul og fodboldbaner kan hjælpe børn med at brænde energi af og samtidig have det sjovt. Disse gaver kan også være en god mulighed for at oplive dit barns sanser og motoriske færdigheder.

Bøger:

Hjælp dit barn med at udvikle en kærlighed til læsning ved at give dem en spændende bog. En god bog kan være et vindue til en anden verden og kan samtidig hjælpe med at styrke deres kreative tænkning og sprogfærdigheder.

Spil:

Der findes tusindvis af sjove og lærerige spil til børn i alle aldre. Fra brætspil til puslespil og kortspil, der findes noget for enhver smag. Disse gaver kan også hjælpe med at udvikle børns logiske tænkning og problemløsningsevner.

Teknologi:

Elektroniske gadgets har taget sit indtog i vores verden, og børn er ikke undtaget. Teknologiske legetøj, såsom tablets og spilkonsoller, kan være en sjov og lærerig gave til dit barn. Disse gaver kan også hjælpe børn med at lære mere om teknologi og dens anvendelser.

Legetøj til de mindste børn:

Hvis du leder efter en gave til et barn under 3 år, er der masser af forskellige legetøjsmuligheder at vælge imellem. Du kan f.eks. få aktivitetslegetøj, som træner barnets motoriske evner og øger deres kreativitet. Du kan også gå efter klassisk legetøj som bamser, byggeklodser eller puttekasser – ting som de små vil bruge mange timer på at lege med.


Det er altid spændende at finde den perfekte gave til et barn, og vi håber, at vi på denne side har inspireret dig til at finde den helt rigtige gave til dit barn, nevø, niece eller andres børn i dit liv.

Vores gaveguide har et bredt udvalg af gaveidéer til børn i alle aldre og med forskellige interesser. Husk at give en gave, der vil fremme dit barns kreativitet, leder eller styrke deres færdigheder. Vi opfordrer dig til at tænke ud af boksen og give en gave, der vil skabe langvarige minder.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde den perfekte gave.

Gaver & Gaveidéer
Logo