Gave til pakkeleg

Åh december, ”den hyggelige tid”, tiden med julepynt, juletræer, gløgg, æbleskiver og søgen efter gaver til pakkeleg!

Julemåneden byder på så mange skønne traditioner, men pakkelegen er uden tvivl en af de sjoveste. At sidde i en rundkreds med venner og familie og skifte en gave frem og tilbage, mens man prøver at undgå de onde, grønøjede øjne fra de andre deltagere, er noget helt specielt.

Men udfordringen er naturligvis at finde de perfekte gaver til pakkeleg til mellem 20 og 100 kr. Derfor har vi samlet over 100 sjove gaveidéer, som vil give alle deltagere i pakkelegen en god oplevelse.

Filter

Viser 1–36 af 82 resultater

Hvem siger, at flaskeåbnere skal være kedelige? Denne sjove hammer oplukker er den perfekte gave til tømreren eller anden håndværker. Forestil dig at have et værktøj, der ikke bare åbner dine flasker, men også ser godt ud og er praktisk på samme tid.. Den fungerer ikke kun som en almindelig oplukker, men også som et unikt hammerværktøj! Dette kreative to i ét-design giver dig mulighed for at åbne dine flasker med lethed og samtidig tilføje lidt stil til dit image.
69,00 kr.

Sjove gaver til pakkeleg.

I denne kategori har vi samlet et stort udvalg af gaveidéer i forskellige kategorier, der passer perfekt til pakkeleg. Der er noget for enhver smag, og der er naturligvis også gaver for de mere modige deltagere.

Her finder du alt lige fra narrestreger, praktiske gaver og mærkelige ting, som helt sikkert vil bringe latter og masser af grin til julefesten. Derudover kan du også finde en række praktiske gaveidéer, som er både brugbare og sjove.

Billige gaver til pakkeleg.

Men hvad køber man egentlig til den perfekte pakkelegsgave? Måske er du udfordret af manglende inspiration til den helt rigtige gave, og i så fald er du kommet til det rette sted. I denne kategori finder du mere end 100 sjove og billige gaver til pakkeleg, som vil skabe grin og hygge omkring spillet.

Pakkelegsgaver kan være alt fra sjove, fjollede, brugbare eller aldeles bizarre. Det kommer helt an på hvilken gruppe, du spiller med og hvilket budget, I har sat.

Vi håber, at vores liste med gaver til pakkeleg har inspireret dig til at finde den helt rigtige gave til dit pakkelegsselskab. Jo mere unik gaven er, jo sjovere bliver spillet og jo bedre julefest bliver det.

Glædelig Jul og god fornøjelse med pakkelegen!

Gaver & Gaveidéer
Logo