Gaveideer til babyshower

Føler du dig overvældet over de mange muligheder, når du skal finde gaveideer til babyshower? Så frygt ej – vi skal nok hjælpe dig på vej. Her er du nemlig landet på den helt rigtige side, når det drejer sig om at finde gode gaveideer til den kommende mors babyshower.

Her tilbyder vi et omfattende udvalg af gaver, der spænder lige fra blekager og personlige ting – til alt og det, der er nødvendigt for at holde babyen glad i dens første måneder i denne verden.

Uanset om du er på udkig efter noget luksuriøst eller på et budget, har vi masser af gaveidéer til en fantastisk babyshower gave.
Så læs videre for at finde ud af, hvordan vores liste over unikke gaveidéer kan hjælpe dig med at købe noget helt særligt!

Filter

Viser 1–36 af 47 resultater

Forældrene til en lille ny baby kan kun blive begejstrede med denne gavekurv, der er fyldt med et udvalg af de mest populære produkter fra anerkendte brands som Tikiri, Mushie, SAGA Copenhagen og MP Denmark. Det er den perfekte barselsgave!
399,00 kr.
Leder du efter den perfekte dåbsgave? Så skal du tage et kig på denne yndige Andrea sparebøsse! Du kender hende måske fra DR's elskede børneprogram: Kaj & Andrea. Lad barnet begynde sin opsparing med stil med denne sparebøsse, der kan graveres med navn for at gøre den ekstra speciel.
315,00 kr.
Forkæl en chokoladeelsker i dit liv med noget helt unikt og ekstraordinært! Giv dem en unik overraskelse med chokolade med deres helt eget foto. Disse lækre chokolader er lavet af lækker mælkechokolade overtrukket med hvid kakao og leveres direkte i en smuk æske.
229,00 kr.
Byd velkommen til verden med denne yndige elefant sparegris i tin! Denne vidunderlige sparegris bliver leveret i en charmerende gaveæske og har endda mulighed for at blive garveret med navn for ekstra personlighed. Den vil helt sikkert give plads til mange års opbevaring af "skatte" under opvæksten.
315,00 kr.
Forkæl den eneste ene i dit liv med denne luksuriøse forkælelsespakke! Den er komplet med alt, hvad de har brug for til en afslappende dag: Et massageapparat, en ice roller og endda en uimodståelig hjerteboks fuld af roser og bamser. Perfekt til alle, der har brug for en pause fra deres hektiske hverdag.
499,00 kr.
Lås op for en verden af sjov med dit eget personlige fotopuslespil! Upload dit bedste billede og se det komme til live som et puslespil. Gør puslespillet ekstra specielt ved at tilføje noget kreativ tekst. Er du klar til at se, hvor mange brikker du har til at flytte rundt med? Lad os komme i gang med at lægge puslespil!
359,00 kr.
Giv din lille prinsesse et magisk fotoalbum med minder i gave! Dette udsøgte, fløjlsbløde mørkerøde omslag, med mulighed for gravering, har en skinnende tinramme til at indskrive hendes navn og dato. - perfekt til at holde elskede øjeblikke i live for evigt. Mu
695,00 kr.
Giv den kommende mor en gave med afslapning med et gavekort på graviditetsmassage. Denne omhyggeligt skræddersyede massagebehandling er designet til at lindre ubehag i gravide kroppe og give dem en generel følelse af velvære. Garanteret fryd på alle stadier af graviditeten eller efter fødslen.
600,00 kr.
Skab et tidløst minde med Happy Hands-sættet fra Dooky! Lav et unikt minde ved at fylde Dookys moderne hvide ramme med et sødt foto og et hånd-/fodaftryk af babyen. Uanset om det er en gave til andre eller til dig selv, vil dette dyrebare minde helt sikkert pynte i hjemmet for evigt.
158,00 kr.
Leder du efter den perfekte gave til at fejre de lidt mindre børn? Så led ikke længere end til denne yndige bamse kanin i plys! Dens nuttede pels og personlige navn gør den ideel som en elskelig gave til mange forskellige begivenheder - fra barnedåb og babyshower til fødselsdage eller gaver til nye mødre.
279,00 kr.
Fejr en lille baby med den perfekte dåbsgave fra Nordahl Andersen. Dette smukke fotoalbum i tin er udsmykket med en sød bamse og kan endda indgraveres for ekstra personlig tilpasning.
325,00 kr.
Gaver & Gaveidéer
Logo