Gaveideer til Karikaturtegning

Leder du efter en kreativ, betænksom gaveidé, som nogen helt sikkert vil elske? Har du så nogensinde tænkt på at give dem en karikaturtegning? Karikaturtegninger er vidunderlige gaver til fødselsdage, helligdage, jubilæer eller andre særlige lejligheder – de er endda en unik bryllupsgave!
Ikke alene er de utroligt originale og unikke, men de er også personlige, specielt med din modtager i tankerne.
Desuden, hvem ville ikke smile, når de modtager deres eget kunstværk?
Uanset om det er for at fejre noget glædeligt eller bare fordi – kan karikaturtegninger være den perfekte måde at vise, hvor meget du holder af personen.
Filter

Viser 1–36 af 53 resultater

Leder du efter den perfekte gave til en, der er ved at flytte ind i sit nye hjem? Tjek denne unikke idé: En indrammet karikatur, der kan hænges på væggen. Med denne sjove indflyttergave vil han eller hende straks føle sig hjemme og få en følelse af velvære.
399,00 kr.
Mors dag er en virkelig betydningsfuld dag. Det er den ene dag om året, hvor vi kan vise vores kærlighed til den helt særlige person, som er vores mor. Og hvad er en bedre måde at gøre det på end med en sjov karikatur? Så hvorfor ikke forkæle hende med en gave, som hun vil elske? En personlig karikatur tegning vil helt sikkert gøre hendes dag bedre, og det vil vise hende, hvor meget du sætter pris på hende.
399,00 kr.
Gaver & Gaveidéer
Logo