Baby Bodyer med Tryk – Kortærmet – Hvid – 74/80

139,00 kr.

SKU: 2541701330082001 Category: Tag:

Lav din egen personlige baby body med tryk
Personlige babybodyer er den perfekte gave til nybagte forældre eller til din egen nyfødte. Disse fine bodystockings til babyer kan du helt selv personliggøre hvilket gør dem til et unikt og særligt stykke tøj til enhver baby. Du vælger selv om du tilføjer et navn, initialer eller en personlig tekst, lige gyldigt hvad vil de være et hit hos både forældre og bedsteforældre. En baby sparkedragt er den perfekte gave til et babyshower, som barselsgave, en gender reveal eller selv til at annoncere selve graviditeten med på en sjov måde.
Hvordan laver du en babybody med tryk?
Bodyer med billede eller et design: upload dit eget billede eller design eller vælg et af vores mange designs i redigeringsværktøjet.
Bodyer med navn: du kan tilføje babyens navn til et design
Bodyer med tekst: gør den unik med en særlig tekst, såsom “Lillebror” eller “Fars lille pige”. Det er en gave der vil blive værdsat langt ud i fremtiden og vil gøre babyen helt speciel.
Takket være det bløde biologiske bomuld og den nemme halsåbning er babybodyen dejlig behagelig og af ekstraordinær kvalitet. At lave din egen bodystocking er super nemt. Du tilføjer bare dit eget billede og/eller tekst til et af de fine designs. Vil du hellere printe på bagsiden, eller måske begge dele? Det er heller intet problem, mulighederne er uendelige. Vi trykker dit kunstværk med kærlighed og præcision på babybodyen, i knivskarp kvalitet og i de flotteste farver. Fås i flere størrelser og farver. Lav din egen baby bodystocking nu!
Vil du have en babybody trykt med logo? Kontakt vores erhvervsafdeling hvis du er interesseret i større mængder.
Tjek også vores personlige babygaver ud!

Baby Bodyer med Tryk – Kortærmet – Hvid – 74/80
Baby Bodyer med Tryk – Kortærmet – Hvid – 74/80

139,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo