Drikkeglas med gravering (2 stk)

149,00 kr.

Overrask en du holder af med et sæt Highball glas med personlig gravering
Skal du snart til fødselsdag og har du ingen anelse om hvad du skal give i gave? Eller leder du efter den perfekte Housewarming gave? Så er disse highball glas helt perfekte. Du designer nemlig glassene helt selv. Du kan få indgraveret et navn eller en tekst, eller vælge et af vores fine designs. Du kan f.eks indgravere et emblem med parrets initialer i stilfuldt design og give det i bryllupsgave eller indflyttergave. Sådan kan du lave en personlig og unik gave på nul komma fem.
Disse drikkeglas er 14,5 cm høje og har et indhold på 29 cl. De tåler opvaskemaskine, så det er jo bare så dejligt nemt. Et highball glas er perfekt som vandglas, til en smoothie eller glas juice, sodavand men selvfølgelig også til lækre cocktails, som Blue Lagoon eller en Cuba Libre. I et par simple trin designer du din egen unikke kreation med et navn eller tekst og et af vores stilfulde designs. Vi indgraverer dit design med kærlighed og præcision på glassene.
Er du interesseret i større mængder med f.eks et logo til en firmagave eller virksomheden? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Drikkeglas med gravering (2 stk)
Drikkeglas med gravering (2 stk)

149,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo