Elektronisk Trommesæt Til Børn

Er du på udkig efter det perfekte gave til et musikelskende barn? Vi har det, du har brug for lige her. Elektronisk Trommesæt Til Børn er nøjagtig det, det lyder som. Et fantastisk trommesæt til børn, der vil starte et musikalsk eventyr.

734,95 kr.

Kender du et barn, der går og gemmer på en lille musiker i maven? Så se her! Dette elektroniske trommesæt er den perfekte gave til barnet, der både elsker Paw Patrol og at spille musik.

Trommesættet er udstyret med alt, hvad dit barn skal bruge for at lære at spille musik. Der er ikke kun et keyboard og en mikrofon, men også trommer.

Dette sæt kan give dit barn mulighed for at lære flere melodier og rytmiske færdigheder. Det indeholder hele 8 forskellige demonstrationssange og 4 forskellige rytmer. Der er altså ingen grænser for den musikalske udfoldelse med dette sæt. Der følger også en lille stol med, så dit barn kan sidde komfortabelt, mens han eller hun øver.

Designet med de søde hunde fra Paw Patrol sender dette sæt ind i eventyrverdenen. Med dette Elektroniske Trommesæt Til Børn kan dit barn have det sjovt og samtidigt lære nye ting, som vil gøre dem til en musiker.

Tag dit barn med på et eventyr og skab musik med dette sæt. Det er en gave, som dit barn aldrig vil glemme!

Elektronisk Trommesæt Til Børn
Elektronisk Trommesæt Til Børn

734,95 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo