Fodbold med navn

Har du en særlig fodboldfan, som fortjener at blive overrasket? Giv ham den ultimative gave med en personligt designet fodbold. Lav den selv ved tilføje navn eller tekst efter eget valg. Hvad venter du på? Design din egen personlige fodbold allerede i dag.

161,00 kr.

Du rammer helt sikkert plet med en personaliseret fodbold med navn
Hvem er din yndlings fodboldfan? Overrask din far, niece eller bedste ven med en personaliseret fodbold med navn. Du kan selv designe fodbolden ved at tilføje et navn eller tekst. Det er en sjov overraskelse til en fødselsdag, børnefest, til ferien eller til at fejre holdets sejr. Eller hvad med en personaliseret fodbold til hele holdet? Det er den perfekte gave til alle aldre. Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv med en cool fodbold med print.
Denne klassiske sorte og hvide fodbold vil rigtigt få dit farverige design til at stråle. Vi pumper den op, så du kan vise dine Messi-moves med det samme. Det er meget nemt at personalisere en fodbold. Du skal blot tilføje navnet, en tekst, seje symboler eller flag til designet. Så printer vi dit design på bolden i perfekt billedkvalitet og flotte farver. Lav din helt egen personaliserede fodbold med navn nu!

Fodbold med navn
Fodbold med navn

161,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo