Ølglas med gravering

Vis far eller bedstefar, hvor meget du værdsætter ham med den ultimative gave til ølelskere! Disse 68 cl graverede glas fra Royal Leerdam er ikke kun af høj kvalitet og tåler opvaskemaskine, men er også helt unikke. Personliggør ølglasset ved at vælge en af vores fantastiske muligheder for at tilføje et navn eller tekst.

107,00 kr.

Overrask din far med dette helt personlige ølglas.
Hvis du leder efter den perfekte gave til din far eller bedstefar, der elsker at nyde en kold øl af og til, er dette ølglas med indgravering perfekt. Du kan selv gøre dette smukke glas personligt ved at tilføje et navn eller en tekst. Det er også den perfekte gave til en fødselsdag, en ferie eller bare fordi han skal forkæles!
Dette ølglas med indgravering rummer 68 cl, så det er dejligt stort. Det er lavet af Royal Leerdam, så det er af høj kvalitet og tåler opvaskemaskine. Det perfekte ølglas til alle typer øl, så vælg bare din favorit. Du kan designe dit unikke glas ved at vælge mellem vores fantastiske designs og tilføje et navn og en tekst. Vi graverer dit design omhyggeligt og præcist på glasset.

Ølglas med gravering
Ølglas med gravering

107,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo