Ølkrus med gravering

Er din far en ølelsker? Nyder din ven en dejlig kold øl fra tid til anden? Overrask dem med et smukt graveret ølglas til deres yndlings øl. Du kan personliggøre det med et navn eller en tekst og gøre det ekstra specielt. Det er den perfekte gave til en fødselsdag eller andet.

98,00 kr.

Nyd din yndlings øl med et unikt graveret ølkrus i glas med navn på
Elsker din far øl? Eller nyder din kammerat en dejlig kold øl af og til? Så kan du overraske dem med et smukt graveret ølkrus i glas. Du kan gøre det personligt med et navn eller en tekst for at gøre det helt unikt.

Den ultimative gave til en fødselsdag, pensionsfesten eller et jubilæum. Et personligt ølkrus kan også være perfekt til en holdweekend, en polterabend eller en julegave på jobbet. Eller det kan være til dig selv, selvfølgelig!

Disse graverede ølglas er 15,5 cm høje og kan rumme op til 50 cl. Det er af en exceptionel kvalitet og har en base i krystal. Glassene tåler opvasker, hvilket gør dem ekstra praktisk. Du kan lave dit eget design med et par enkelte trin i Editoren, og tilføje et cool design og/eller et navn og en tekst. Skål!

Ølkrus med gravering
Ølkrus med gravering

98,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo