Parker kuglepen med gravering – IM – Børstet stål (højre hånd)

224,00 kr.

SKU: 2541700902957988 Category: Tag:

Lav din egen stilfulde gave med personlige kuglepenne fra Parker med indgravering af navn og tekst
Leder du efter en personlig gave til en du holder af eller til en firmagave? Disse højkvalitets luksus kuglepenne fra Parker IM personliggør du med et symbol, navn eller personlig tekst. En helt særlig gave til en der har fået nyt job, eller til at underskrive skødet på det nye hus eller ved et jubilæum. Du kan også gå efter at indgravere en særlig dato, f.eks som minde om dagen man blev student. En gave fuld af muligheder med en stilfuld og luksus udstråling. Men du kan selvfølgelig også lade sådan en kuglepen med gravering stjæle showet på dit eget skrivebord!
Kuglepennen fra Parker, model IM fås i mange forskellige farver og det specialt udviklede design sørger for at kuglepennen ligger godt i hånden på både venstre- og højrehåndede mennesker. Du tilføjer bare et navn eller en tekst, og tilføjer eventuelt et symbol som passer til gaven i vores online editor. Efterfølgende graverer vi dit design med omhu i knivskarp og diskret gravering på kuglepennen. Med det samme ser du resultatet i vores praktiske forhåndsvisning. Din flotte luksus kuglepen sender vi med det samme til en adresse efter dit valg, du kan også tilføje et gratis lykønskningskort med personlig hilsen og sende gaven direkte til modtageren. Gå i gang med det samme med at lave din egen unikke kuglepen.
Er du interesseret i kuglepenne med gravering som firmagave, f.eks til jul. For større mængder tag da kontakt til vores erhvervsafdeling, som gerne hjælper med et skræddersyet tilbud.

Parker kuglepen med gravering – IM – Børstet stål (højre hånd)
Parker kuglepen med gravering – IM – Børstet stål (højre hånd)

224,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo