Personlig hjerteformet 3D lampe

Overrask dine venner og familie med en utrolig personlig gave – en lampe med et billede af dit eget valg! Det er nemt at uploade og skabe en enestående gaveidé, der vil bringe glæde i lang tid fremover. Så lad os skabe noget, der virkelig vil lyse op i dine kæres liv – Design en personlig lampe allerede i dag.

186,00 kr.

Revolutionen inden for boligindretning er kommet: Originale 3D-lamper med lys, der kan personliggøres med et foto efter eget valg.

Alt du skal gøre er at uploade dit yndlingsfoto med din partner, din familie eller et hvilket som helst design, en motiverende sætning, jeres navne… og så trykker vi designet i farver på din personlige lampe.

Disse LED-bordlamper har et USB-kabel, så du kan tilslutte dem til enhver USB-enhed eller til enhver stikkontakt i dit hjem, ved hjælp af en USB til stikkontakt-adapter.

Når lamperne er tændt, giver de et spektakulært resultat og oplyser dit billede. Træmodellen har hvidt lys. Det materiale som vi trykker dit design eller foto på, er fremstillet af gennemsigtigt, stift akryl, hvilket er meget modstandsdygtigt.

Du kan uploade et hvilket som helst billede eller foto og lave en helt unik personlig lampe.

Personlig hjerteformet 3D lampe
Personlig hjerteformet 3D lampe

186,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo