Personlig Kabinekuffert med billede

737,00 kr.

Lav din egen unikke super letvægts kuffert trolley med eget design!
Rejs rundt i verden med en personlig kabinekuffert med eget billede, logo eller tekst.
At rejse er at leve som man siger, men ville det ikke være endnu federe at rejse med din egen unikke håndbagage kuffert gjort personlig med eget design, billede eller tekst. En fed gave til en der netop er blevet student og tager et år ud at rejse, eller til din rejselystne ven eller veninde. En fed gaveide til den årlige familietur eller til en housewarming. Med en kuffert med eget design, holder du nemt styr på dine ting og har du dem altid lige ved hånden.
Hvordan laver man en personlig håndbagage kuffert?
At lave din egen personlige håndbagage trolley handler ikke kun om stil, det handler også om sikkerhed. Med et unikt design skiller du dig ud fra mængden, og er din kuffert nemt genkendelig, hvilket formindsker risikoen for at du mister den eller at en anden ved en fejl tager din kuffert med sig.
Det er nemt og simpelt at lave din egen fotokuffert. Upload dit billede eller logo i redigeringsværktøjet, og tilføj derefter design og eventuel tekst. Derefter printer vi dit design på kufferten i knivskarp kvalitet og i full colour. Helt unikt lavet af dig selv.
Kufferten har 4 hjul med 360° drejevinkel, hvilket gør det endnu mere behageligt at bruge rejsekufferten. Derudover har fotokufferten en kombinationslås og elastikbånd til at holde dit tøj på plads.
Princess Traveller er et hollandsk mærke, luksus produkter til en overkommelig pris, kvalitet, pålidelighed og produkt innovering er vigtigt for dette firma.
Vil du overraske dine medarbejdere eller samarbejdspartnere med en helt unik firmagave eller reklameartikel? Kufferten kan også trykkes med din virksomheds logo. Kontakt vores erhvervsafdeling hvis du er interesseret i større mængder.

Personlig Kabinekuffert med billede
Personlig Kabinekuffert med billede

737,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo