Personlig vægkunstpanel – Firkantet- 9 stk

739,00 kr.

SKU: 2541701138848398 Category: Tag:

Dekorer din væg med et vægkunstpanel i træ i dit eget design
Få printet dit yndlingsfoto på et vægkunstpanel for at skabe et unikt kunstværk til dit eget hjem, eller som en unik gave. Fantastisk til fødselsdage, bryllupper, jubilæer, en lille ny eller som housewarminggave. Mulighederne er uendelige.
Vægkunstpanelet er lavet af HDF i høj kvalitet med en luksuriøs, skinnende finish. Det er nemt at lave dit eget personlige vægkunstpanel. Du skal blot tilføje billede, tekst og/eller logo efter eget valg i vores online redigeringsværktøj eller bruge et af vores designs. Der er masser af designs at vælge imellem, men vi opfordrer dig til at være lige så kreativ, som du vil. Dit design bliver derefter trykt på vægkunstpanelet med omhu og akkuratesse. Vægkunstpanelet har en rundet form og kan fastgøres til væggen ved hjælp af den praktiske klæbestrimmel, som medfølger. Hvem vil du overraske med dette smukke vægkunstpanel?
Hvis du er interesseret i at afgive en større ordre, bedes du kontakte vores erhvervsafdeling ved at benytte kontaktformularen nederst på denne side.

Personlig vægkunstpanel – Firkantet- 9 stk
Personlig vægkunstpanel – Firkantet- 9 stk

739,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo