Personliggjort gaveæske med M&M’s-chokolade

107,00 kr.

Alle vil elske denne personliggjorte trykte M&M’s gaveæske
Er din bror eller søster en rigtig chokoladegris? Er en af vennerne ved at læse til en vigtig eksamen og kunne bruge en opkvikker? Eller kender du den største M&M’s-fan, der kan gengive enhver Rød og Gul-reklame? Så er denne gaveæske med to lækre M&M’s-chokoladebarer perfekt. Gaveæsken med M&M’s-designs er en meget personlig takkegave eller lykønskningsgave – eller en fin gestus for at lade nogen vide, at du tænker på vedkommende.
Din personlige gaveæske indeholder to uimodståeligt velsmagende M&M’s-barer. Perfekt til enhver lejlighed! Du designer meget nemt din gaveæskes indpakning med superfede M&M’s-designs. Upload et flot billede eller logo, skriv modtagerens navn og en personlig hilsen. Så nemt er det! Vi trykker derefter dit design på indpakningen med knivskarpe detaljer og i de smukkeste farver. Hvad venter du på? Lav hurtigt dit unikke tryk!
Kunne du tænke dig at bestille denne lækre gaveæske med M&M’s-chokolade til medarbejdere eller forbindelser? Kontakt vores erhvervsafdeling for større bestillinger.

Personliggjort gaveæske med M&M’s-chokolade
Personliggjort gaveæske med M&M’s-chokolade

107,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo