Personligt ølglas med indgraveret navn.

Vil du overraske en ølelsker? Giv dem et personligt indgraveret ølglas! Vores særligt designede glas vil tage ølsmagningen til et helt nyt niveau. Det er den perfekte gave til enhver person, der nyder en god fyldig øl. Glasset er af høj kvalitet og gravering, der gør det nemt at rengøre og vedligeholde. Personliggør dit eget ølglas med tekst eller design, alt efter hvad du ønsker. Det er den perfekte gave til enhver, der nyder en kold øl.

143,00 kr.

Overrask dine kære med et indgraveret ølglas med et navn eller en tekst efter eget valg.
Oplev den ultimative ølsmagning med vores ølglas, specielt designet til elskere af special øl. Du kan overraske en ven, der elsker øl, med dette flotte glas. Du kan selvfølgelig også selv nyde det personlige glas, for eksempel når gæster kigger forbi, eller når du bare vil nyde din øl derhjemme efter en lang arbejdsdag.
Dette glas af høj kvalitet er den perfekte måde at nyde den rige smag og aromaer af dine yndlingsøl.
Gravering af et maltølglas med dit eget navn eller tekst er en fantastisk unik gave. Graveret med en laserteknik af høj kvalitet, hvilket gør at glasset tåler opvaskemaskine og holdbart, så du kan nyde dit maltølglas i meget lang tid! Det eneste du skal gøre er at vælge navn, tekst eller design, så er dit ølglas klar til at blive nydt.

Personligt ølglas med indgraveret navn.
Personligt ølglas med indgraveret navn.

143,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo