Rose vinpakke med indgraverede glas

314,00 kr.

SKU: 2541701138920268 Category: Tag:

Festlige drinks med en vinpakke med personlige vinglas
Tid til fest. Og det kan du fejre med en drinkspakke med vinglas, vin, toast og tapenade. Og hvor sødt er det lige at skrive en personlig besked på vinglassene? Sådan takker du dine forældre for altid at være der for dig. Eller giv din søster, der lige er flyttet, en varm velkomst til sit nye sted. Du kan have venner, der fejrer deres bryllupsdag eller anden speciel dato. Hvor dejligt er det at kunne overraske din datter efter fødslen af hendes baby, når hun endelig kan drikke en drink igen?
Den personlige drikkevarepakke består af to personlige rødvinsglas, en flaske rødvin, kiks og en krukke tapenade. De to glas er af mærket Royal Leerdam, som står for kvalitet. Du kan personliggøre brillerne individuelt med en tekst, et navn eller en dato. Designet bliver graveret omhyggeligt på glasset i vores gaveværksted. Du kan selvfølgelig også have samme design på begge glas. Rødvinen er en rund og frugtagtig Merlot, YourSurprises husvin, lavet specielt til os af vingården Luc Pirlet fra den franske region Languedoc. Kiksene og tapenaden fuldender den personlige drikkevarepakke. Pakken kommer i en smuk æske, som faktisk er en gave i sig selv.
Ser du denne drinkspakke med vin som en salgsfremmende gave? Ved større antal bedes du kontakte vores erhvervsafdeling via kontaktformularen nederst på denne side.

Rose vinpakke med indgraverede glas
Rose vinpakke med indgraverede glas

314,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo