Shotglas Patronhylster

Vil du glæde en jæger i dit liv? Overrask dem med disse sjove patron shotglas! De ligner ægte patroner og giver en vis stil til enhver drink. Dine drikkekammerater vil elske dette ekstravagante design. Det er en fantastisk gave til fars dag, fødselsdage eller jul. Glem de kedelige shotglas og skab legendariske minder med disse cool shotglas. Dette er den perfekte måde at vise passion for jagt og have det sjovt samtidig!

139,90 kr.

Shotglas der ligner patroner.

Kender du en, der elsker at gå på jagt? I så fald er disse sjove patron shotglas den perfekte gave! Disse kreative shotglas er sjove og unikke og ligner rigtige patroner til et haglgevær. Nu kan din specielle jæger nyde sin yndlingsspiritus med stil, med den ekstra bonus at kunne vise sin passion for jagt med hver drink, han eller hun tager.

Tag en pause fra de kedelige shotglas og lav et brag med disse superfede drikkebeholdere, der ligner patroner. Med et iøjnefaldende design, der passer til enhver jæger, vil de helt sikkert bringe sjov og latter frem hos dig og dine drikkekammerater!

Disse stilfulde shotsglas tager dine shots til det næste niveau. Og så er de noget af en unik gave til en våbenentusiastisk ven på deres fødselsdag, jul eller fars dag.

Perfekt til at underholde gæster med stil og skabe uforglemmelige minder. Hvem har sagt, at det ikke kan være vildt at drikke?

Disse fantastiske shotglas, der ligner et patronhylster, er den perfekte gave til en jæger til jul, fødselsdag eller fars dag.

Shotglas Patronhylster
Shotglas Patronhylster

139,90 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo