Springy

Springy er det elskede fjederlegetøj, der kan gå ned af trapper, og som både børn og voksne har haft glæde af siden 1980’erne! Springy er det klassiske legetøj, der bruger tyngdekraften til at komme ned ad trapper og andre stejle steder.

79,00 kr.

Dette klassiske legetøj har fundet en plads i hjerterne hos børn over hele verden. Denne sjove lille fjeder, der kan gå ned af trapper, er så sjov, at den vil få dig til at hoppe af sted.

Se den springe ned ad trapper, kantsten og andre stejle steder. Når den bevæger sig ned ad trapperne, afgiver den en glad lyd, som vil bringe smil frem på alle ansigter.

Med sine klare farver og skøre bevægelser vil Springy helt sikkert blive dit barns nye yndlingslegetøj.

Du vil elske at se, hvordan dit barn interagerer med verden, når det tager trappen med Springy. Det er det perfekte redskab til at hjælpe dit barn med at udvikle koordination og grovmotorik! Og så er den sikker og nem at bruge, så der er garanti for fjollede smil og varme grin, uanset hvor den kommer frem.

Springy tilføjer en ekstra dosis af dine børns foretrukne form for sjov! Så vent ikke, få din helt egen Springy i dag, og lad de gode tider rulle.

Springy
Springy

79,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo