Gin gavesæt med graveret glas.

Leder du efter den perfekte måde at ønske en gin elsker tillykke med fødselsdagen på, eller vise dem, hvor meget du holder af dem? Så behøver du ikke lede længere! Vores Gin sæt med indgraveret glas er den ideelle gave til at fejre enhver særlig lejlighed!

332,00 kr.

Gave til en der elsker gin.

Er der en særlig person i dit liv, som elsker gin? Så skal du ikke lede længere end til dette fantastiske gin-gavesæt med indgraveret glas! Vis nogen, hvor meget du holder af dem, og overrask dem med en personlig gave, som de kan bruge og værdsætte i mange år fremover.

Dette gin sæt er den perfekte måde at forkæle en særlig person på, eller bare forkæle dig selv, hvis du elsker gin. Det indeholder en lækker flaske gin og et smukt gin- og tonicglas, som du kan tilpasse ved at tilføje et navn eller en tekst efter eget valg.

Glasset og flasken leveres i en luksuriøs trækasse, klar til at blive givet som gave. Desuden er vores graveringsteknikker af højeste kvalitet, så dit design ikke falmer.

Spred glæde og gør en andens dag glad med dette unikke gavesæt – lav dit personlige gin- gavesæt nu, og gør det til en gave, der vil blive husket!

Gin gavesæt med graveret glas.
Gin gavesæt med graveret glas.

332,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo