Fantastiske bryllupsgaver

Find populære bryllupsgaver.

At være inviteret og deltage i et bryllup er altid spændende, men det kan være svært at vælge den helt perfekte bryllupsgave til brudeparret. Du vil gerne finde noget, der afspejler din kærlighed og hengivenhed for det lykkelige par, men også gerne uden at det sprænger banken. 

Hvis du er på jagt efter den helt perfekte bryllupsgave at give til brudeparret, men er løbet tør for ideer, så er der ingen grund til at få stress – vi har nemlig samlet vores yndlingsideer til meningsfulde og budgetvenlige bryllupsgaver, der vil få både brud og gom til at føle sig taknemmelige.

Fra unikt designer nips og kærlighedsophold til praktiske ting og budgetvenlige fund, du kan helt sikkert finde den perfekte gave til dit næste bryllup her på vores liste.

Læs videre for at få inspiration til at finde den bedste gave til brylluppet og til det lykkelige par i dit liv.

Find de bedste gaver til bryllup her.

Gavekurv - Bryllupsgave med mousserende vin & søde lækkerier

Bryllups gavekurv med lækkerier

Overrask brudeparret med en dekadent gavekurv! Fyldt med mousserende rosevin, pink lemonade med grapefrugt, chips, dragerede mandler, flødekarameller, vingummi med frugtsmag og chokoladekugler. Alt sammen pakket pænt ind med træuld, cellofan og et smukt bånd. Den perfekte gave til det lykkelige par!
549,00 kr.
Personlig peberkværn

Personlig peberkværn

359,00 kr.
Brainchild - Svanen Figuren - Mahogni/Messing fod

Brainchild - Svanen Figuren - Mahogni/Messing fod

895,00 kr.
Cityophold I Europa Inkl Morgenmad - Rejse og Ophold - GO DREAM

Cityophold I Europa Inkl Morgenmad

Har du lyst til et uforglemmeligt europæisk eventyr? Dette gavekort giver dig og din ledsager mulighed for at udforske nogle af Europas mest fortryllende byer, fra Paris til Rom. Med tusindvis af hoteller med tre stjerner eller mere lige ved hånden er det eneste, du skal beslutte dig for, hvor turen skal gå hen.
799,00 kr.
Tapas For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM

Tapas For 2

Inviter en særlig person til at opleve en aften som ingen anden på en af landets berømte tapasrestauranter! Tapasretter tilbyder en unik kulinarisk rejse, hvor hver skål giver dig rig mulighed for at opdage nye smagsoplevelser. Et lækkert gavekort modtageren sent vil glemme.
499,00 kr.
Personlig hjerteformet 3D lampe | Hvidt LED-lys | Bund af naturtræ | Valentinsdag gaver

Personlig hjerteformet 3D lampe

Overrask dine venner og familie med en utrolig personlig gave – en lampe med et billede af dit eget valg! Det er nemt at uploade og skabe en enestående gaveidé, der vil bringe glæde i lang tid fremover. Så lad os skabe noget, der virkelig vil lyse op i dine kæres liv – Design en personlig lampe allerede i dag.
186,00 kr.
STELTON Arne Jacobsen Salatbestik i stål

STELTON Arne Jacobsen Salatbestik i stål

459,00 kr.
Gavekurv - overdådig gavekurv med whiskey & rødvin

Gavekurv - overdådig gavekurv med whiskey & rødvin

1.100,00 kr.
Champagneglas Together Forever - 2-stk

Champagneglas Together Forever - 2-stk

149,00 kr.
52 Weeks of Romance Skrabeposter

52 Weeks of Romance Skrabeposter

119,00 kr.
Matrivo Hvidvinsglas med Swarovski krystaller - 2 stk. Two Hearts i gaveæske

Matrivo Hvidvinsglas med Swarovski krystaller - 2 stk. Two Hearts i gaveæske

595,00 kr.
Restaurantbesøg For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM

Restaurantbesøg For 2

Forkæl en du holder af med en dejlig aften med nærende smagsoplevelser! Med dette særlige gavekort kan han eller hun nyde en udsøgt 3-retters middag i den varme atmosfære på nogle dejlige caféer eller restauranter. Glæd både øjne og smagsløg med kvalitetsretter lavet af sæsonens råvarer.
599,00 kr.
FARVERIG PORTRÆT - skræddersyet maleri på lærred

Skræddersyet maleri på lærred efter eget billede

Gør en mindeværdig gave med en unik betydning! Upload dit yndlingsfoto, og forvandl det til et fantastisk, brugerdefineret lærredsmaleri af dit kæledyr, et familiemedlem eller en ven.
399,95 kr.
Standarddans For Par - Action - GO DREAM

Gavekort til standarddans for par

Pift dine planer for fredag aften op med et gavekort til Simply Dance, og lær alle de berømte dansetrin fra Vild med Dans. Du vil være klar til den kommende fest på ingen tid, når du booker dette gavekort på en 45 minutters lektion. Lad Simply Dance hjælpe dig med at lade din drøm om at blive en fantastisk danser komme til virkelighed.
799,00 kr.
Personlig pude med billede og tekst | 35x35 cm | Polyester | Firkantet fotopude | Personlig gaveidé

Personlig pude med eget billede og tekst | fotopude

Overrask dine venner og familie med en sjov og personlig fotopude! Lige nu kan du skabe en pude med dit eget yndlingsbillede. Det er den perfekte gave til enhver lejlighed og vil helt sikkert bringe smil og glæde. Så hvorfor vente? Lav din egen unikke fotopude i dag og spred glad stemning!
135,00 kr.
Slotsophold For 2 Personer - Dobbeltværelse - Rejse og Ophold - GO DREAM

Slotsophold For 2 Personer

Oplev den rige historie på Broholm slot og få et uforglemmeligt ophold! Du og din elskede kan nyde 700 års romantik, og rygterne siger endda, at H.C. Andersen skulle være blevet født her. Ved indtjekning vil du blive forkælet med kaffe og te sammen med lækre hjemmebagte kager.
4.290,00 kr.
Salsa For Par - Action - GO DREAM

Begynderkursus i Salsa For Par

Med dette sensuelle gavekort kan du udforske den forfriskende oplevelse af salsadans med en særlig person! Lær de fængslende trin, oplev eksotiske latinamerikanske rytmer og kom helt tæt på hinanden. I intime omgivelser med en erfaren instruktør vil I blive guidet til at bevæge jer yndefuldt sammen i perfekt harmoni.
499,00 kr.
Ø-romantik På Rømø - Rejse og Ophold - GO DREAM

Ø-romantik På Rømø

Undgå den daglige travlhed med din elskede ved at nyde et romantisk ophold på Rømø. Hotel Kommandørgårdens gavekort tilbyder en uforglemmelig oplevelse for to, komplet med hyggelig indkvartering på dobbeltværelse plus en fristende frugtkurv, chokolade og mousserende vin, der vil få jer til at føle jer som kongelige.
1.960,00 kr.
Salt- & Pebersæt Mr & Mrs - 2-stk

Salt- & Pebersæt Mr & Mrs - 2-stk

49,00 kr.
Foto Puslespil (96 stykker)

Foto Puslespil - Puslespil med eget billede

Lås op for en verden af sjov med dit eget personlige fotopuslespil! Upload dit bedste billede og se det komme til live som et puslespil. Gør puslespillet ekstra specielt ved at tilføje noget kreativ tekst. Er du klar til at se, hvor mange brikker du har til at flytte rundt med? Lad os komme i gang med at lægge puslespil!
359,00 kr.
Automatisk elektrisk vinåbner i rustfrit stål - Åbner ved enkelt tryk

Elektrisk vinåbner i rustfrit stål.

Slip for besværet med at åbne vinflasken – denne elegante elektriske vinåbner i rustfrit stål åbner flasken med et enkelt tryk! Den har et genopladeligt batteri, som nemt kan lades op med det medfølgende opladerkabel. Og så følger der endda en praktisk holder med, så vinåbneren altid er lige ved hånden. Slut med at bruge kræfter – lad denne automatisk vinåbner gøre jobbet for dig!
249,00 kr.
Romantisk Middag For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM

Romantisk Middag For 2.

Genopvarm kærlighedens flamme med en romantisk middag for to! Forkæl din særlige person med en aften fyldt med lækker mad, aromatisk vin og hyggelige stearinlys. Lad den indbydende atmosfære lyse op med samtaler, mens I nyder et eller flere velskænkede glas vin.
699,00 kr.
Comwell Hotels - Rejse og Ophold - GO DREAM

Comwell Hotels Gavekort

Skab uforglemmelige øjeblikke med den perfekte gave – et gavekort fra Comwell! Giv dine kære en oplevelse af forkælelse, fordybelse og glæde på et af vores 15 unikke hoteller i hele Danmark. Uanset om de ønsker at udforske pulserende storbyer eller hyggelige byer i naturskønne omgivelser, kan du sikre, at deres ophold er i topklasse med en gave fra Comwell Hotels.
999,00 kr.
Personlig vægur - Heart Large (Hardboard)

Personligt vægur

Lav dit eget personlige ur til en særlig person i dit liv. Den perfekte kærlighedsgave, der både er praktisk, men som også kan indfange gamle og nye minder, herunder romantiske øjeblikke sammen. Vælg mellem et udvalg af smukke rammer, og find dit perfekte foto til dette søde design selv ur, der skriger af kærlighed.  
269,00 kr.
Fortryllet Rose Lampe - Spralla

Fortryllet Rose Lampe - Spralla

229,00 kr.
Niza, Deko, Vase, Terracotta by Bloomingville (D: 20 cm. H: 16.5 cm., Sort)

Niza, Deko, Vase, Terracotta by Bloomingville (D: 20 cm. H: 16.5 cm., Sort)

449,00 kr.
Vase, Art Deco, Grøn

Vase, Art Deco, Grøn

649,00 kr.
Georg Jensen Season Grand Lysestage i stål

Georg Jensen Season Grand Lysestage i stål

899,00 kr.
Flaskekøler i Fedtsten - Hukka

Flaskekøler i Fedtsten - Hukka

349,00 kr.
Knivsæt med knivblok i træ - Indgravering på højre side

Knivsæt med knivblok i træ - Indgravering på højre side

459,00 kr.
Ophold I Danmark - Rejse og Ophold - GO DREAM

Ophold I Danmark eller Sverige

Der venter dig et utraditionelt ophold i Danmark eller Sverige! Gør dig klar til at slappe af og genoptage forbindelsen med hinanden, mens den venlige vært byder jer velkommen på et hyggelig bed & breakfast. Tag sol på stranden, gå en forfriskende tur gennem naturens skønhed og slut dagen af med hygge over en kop kaffe på en fredfyldt veranda – alt sammen for kun jer to!
799,00 kr.
Bronzefigur Samhørighed, 13 cm. Gave til den du elsker 1699,- kr. "Tosomhed" ide som bryllupsgave.

Bronzefigur Samhørighed, 13 cm. Gave til den du elsker 1699,- kr. "Tosomhed" ide som bryllupsgave.

1.699,00 kr.
Æske Til Bryllupsråd

Æske Til Bryllupsråd

119,00 kr.
3-dages Storbyferie I Europa Inkl. Morgenmad - Rejse og Ophold - GO DREAM

3-dages Storbyferie I Europa Inkl. Morgenmad

Forkæl en du kender med en uforglemmelig ferie i Europa! Med dette gavekort kan de udforske kontinentet i deres eget tempo og udforske den pulserende bykultur. Vælg to nætter med morgenmad inkluderet på et hotel efter eget valg. Modtageren skal blot aktivere gavekortet online, vælge hvor og hvornår, og så kan de begynde at planlægge en spændende oplevelse.
1.499,00 kr.
Bronzefigur Forelsket par, højde 22 cm. Flot bryllupsgave i bronze. Gave kærlighed.

Bronzefigur Forelsket par, højde 22 cm. Flot bryllupsgave i bronze. Gave kærlighed.

3.495,00 kr.
Personlig chokolade i gaveæske (36 chokolader)

Personlig chokolade i gaveæske (36 chokolader)

449,00 kr.
Sæt: Elefant-familien

Sæt: Elefant-familien

1.115,00 kr.
Eksklusiv Lektion I Sensuel Dans - Action - GO DREAM

Lær at danse Sensuel Dans

Med dette gavekort kan modtageren lære at danse sensuel dans. En professionel kvindelig instruktør er der til at vejlede hvert trin – fra de grundlæggende dansetrin til lapdance – så alle kan være med på denne fantastiske rejse.
750,00 kr.
Indrammet hjertepuslespil | 37 x 32 cm | Valentinsdag gaver | Leveres samlet og indrammet i træramme

Indrammet hjertepuslespil | 37 x 32 cm | Valentinsdag gaver | Leveres samlet og indrammet i træramme

233,06 kr.
Elektrisk Salt Og Peber Kværn - Cecotec Instantmill Press

Elektrisk Salt Og Peber Kværn - Cecotec Instantmill Press

229,95 kr.
Sengesæt, Dagny, Snow w. ocean - 140x200

Sengesæt, Dagny, Snow w. ocean - 140x200

799,00 kr.
Fotopuslespil | 2000 brikker | 98x70 cm | Lav et puslespil med eget billede og tekst | Personlig gaveidé

Fotopuslespil | 2000 brikker | 98x70 cm | Lav et puslespil med eget billede og tekst | Personlig gaveidé

500,00 kr.
Kro- Og Hotelophold - Rejse og Ophold - GO DREAM

Kro- Og Hotelophold - Rejse og Ophold - GO DREAM

899,00 kr.
Fødselsdagsgave - karikaturtegning efter dine fotos

Fødselsdagsgave - karikaturtegning efter dine fotos

399,00 kr.
Personligt håndklæde - 100 x 180 cm

Personligt håndklæde med eget billede

Overrask dine kære med et unikt håndklæde, der er personligt designet til dem! Tilføj et billede, navn, logo eller tekst i vores nemme online redigeringsværktøj, og vi printer dit design i perfekt kvalitet og flotte farver på håndklædet. Det er den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af!
269,00 kr.
Par tema16 (2 personer) - karikaturtegning efter dine fotos

Par tema16 (2 personer) - karikaturtegning efter dine fotos

399,00 kr.
Personlig håndsæbe

Personlig håndsæbe

159,00 kr.
Personlig vin - Salentein Primus Chardonnay - Brugerdefineret etiket

Personlig vin - Salentein Primus Chardonnay - Brugerdefineret etiket

579,00 kr.
Til bryllupsrejsen

Til bryllupsrejsen

370,00 kr.
CHAMPAGNE FOR TO

CHAMPAGNE FOR TO

479,00 kr.
HAY - Porter Køkkenrulleholder - Sort

HAY - Porter Køkkenrulleholder - Sort

338,00 kr.
Personlig hjerteformet snekugle med billede | 9x4,5cm | Med små røde flydende hjerter | Romantisk gaveidé

Personlig hjerteformet snekugle med billede | 9x4,5cm | Med små røde flydende hjerter | Romantisk gaveidé

74,33 kr.
Bryllupsgave - Dream portræt efter dine fotos

Bryllupsgave - Dream portræt efter dine fotos

799,00 kr.
Rødvinsglas med gravering (2 stk)

Rødvinsglas med gravering (2 stk)

188,00 kr.
Matrivo Rødvinsglas med Swarovski krystaller - 2 stk. Two Hearts i gaveæske.

Matrivo Rødvinsglas med Swarovski krystaller - 2 stk. Two Hearts i gaveæske.

595,00 kr.
Google Nest Hub - 2nd Gen Chalk - Hvid

Google Nest Hub - 2nd Gen Chalk - Hvid

859,95 kr.
Bronzefigur Stilhed med par på sort sten, 16 cm. Perfekt gave til kærlighedsforhold 1699,- kr. Kunstner Kerstin Stark.

Bronzefigur Stilhed med par på sort sten, 16 cm. Perfekt gave til kærlighedsforhold 1699,- kr. Kunstner Kerstin Stark.

1.995,00 kr.
Georg Jensen Cobra lysestage 2 stk medium, stål

Georg Jensen Cobra lysestage 2 stk medium, stål

999,00 kr.
Minicruise Til Oslo For 2 - Rejse og Ophold - GO DREAM

Minicruise Til Oslo For 2

Kom væk fra hverdagens travlhed med et minikrydstogt til Norge! Findes der en bedre måde at knytte bånd med din elskede på end ved at nyde den smukke havudsigt om bord på et fantastisk flydende hotel. Og når I ankommer til Oslo, kan I frit udforske alt det, som denne spændende hovedstad har at byde på.
995,00 kr.
Royal Touch White morgenkåbe str. L

Royal Touch White morgenkåbe str. L

517,00 kr.
Kay Bojesen - Turtelduer Eg

Kay Bojesen - Turtelduer Eg

599,00 kr.
Ægget Figuren - Mahogni/Messing fod

Ægget Figuren - Mahogni/Messing fod

695,00 kr.
Wallmans 6 Stjernet Dinnerparty - Kat. B Lørdag - Kultur og Fritid - GO DREAM

Wallmans 6 Stjernet Dinnerparty

Gør dig klar til den mest sprudlende aften i dit liv! Wallman’s Dinnerparty er en uforglemmelig fest med musik, komedie og akrobatik. Denne ekstravagante aften vil bringe de brølende 20’ere tilbage med stil, der alt sammen er pakket ind i ét fantastisk show! Og som om det ikke var nok, kan du toppe det hele med en 4-retters middag efterfulgt af MAX-fest på Københavns natklub Circus Building – hvad kan være bedre?
2.098,00 kr.
Dot, Vase, High by House Doctor (D: 15 cm. x H: 30 cm., Hvid)

Dot, Vase, High by House Doctor (D: 15 cm. x H: 30 cm., Hvid)

599,00 kr.
Chuck bordur marble - Sølv - 30x30 cm fra Riverdale

Chuck bordur marble - Sølv - 30x30 cm fra Riverdale

464,50 kr.
Bryllupsgave - pop art tegning efter dine fotos

Bryllupsgave - pop art tegning efter dine fotos

399,00 kr.
Vaser med gravering - gennemsigtig glas

Vaser med gravering - gennemsigtig glas

289,00 kr.
Flødebollekursus For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM

Flødebollekursus For 2

Forkæl din søde tand på dette dejlige flødebollekursus! Du lærer at lave lækre flødeboller, mens du vælger forskellige typer chokolade, fyld, drys – alt det, du ønsker skal være i dem! Alle ingredienser er forberedt inden din ankomst, så du kan begynde at kreere med det samme. En mulighed, som enhver spirende konditor ikke må gå glip af!
898,00 kr.
Vin gave sæt med glas - Salentein Primus Chardonnay - Graveret glas

Vin gave sæt med glas - Salentein Primus Chardonnay - Graveret glas

759,00 kr.
Komplet knivsæt til køkkenet i rustfrit stål fra Royalty Line

Komplet knivsæt til køkkenet i rustfrit stål fra Royalty Line

399,00 kr.
Kro- Og Hotelophold Med Vin For 2 - Rejse og Ophold - GO DREAM

Kro Og Hotelophold Med Vin For 2

Gør din næste romantiske lejlighed helt speciel med et ophold på et af Danmarks charmerende kroer eller hoteller. Uanset om du er på udkig efter en historisk kro fra det 18. århundrede, et nyrenoveret familiedrevet hotel fuld af hjerterum og sans for detaljer, så har du  over 70 steder at vælge imellem med dette hyggelige gavekort.
999,00 kr.
4 Dages Ophold I Rom - Rejse og Ophold - GO DREAM

4 Dages Ophold I Rom

Skab minder, der vil vare hele livet med dette fantastiske gavekort på 3 nætter i Rom. Udforsk Roms gamle vidundere, og find ud af, hvorfor Rom anses for at være en af verdens største byer.
1.499,00 kr.

Gode gaver til bryllup.

Når det kommer til bryllupsgaver, er der ikke nogen løsning, der passer til alle. Hvert par er unikt, og det bør den bryllupsgave, du giver dem, også være. Uanset om du er på udkig efter en traditionel bryllupsgave eller noget lidt mere ud over det sædvanlige, findes der helt sikkert en gave, der passer til dit budget og det pågældende par. 

Personlige bryllupsgaver.

Personlige bryllupsgaver er altid populære hos nygifte, da de vil kunne se tilbage på gaven med glæde flere år frem i tiden. En personligt gave kunne f.eks. være en personlig plakat med en smuk illustration af et billede af brudeparret, samt deres navne eller initialer. Du kan tilpasse det yderligere ved at få det trykt på lærred og endda få det indrammet.

Giv et skræddersyet fotoalbum i gave til bryllup.

Hvis du leder efter en hjertelig bryllupsgave, der ikke koster alverden, kan du overveje at give parret et skræddersyet fotoalbum som gave. På denne måde kan de fylde det med alle de særlige billeder fra deres store dag og genopleve alle de særlige minder mange år senere. Her kan du tyvstarte lidt inden brylluppet, hvis du fylder nogle sider op med billeder fra deres polterabend eller andre vigtige milepæle i deres forhold!

Vælg en bryllupsgave du har råd til.

Når du vælger en bryllupsgave til et par, er det vigtigt at huske på, hvilken slags mennesker de er, og hvilke ting de kan lide at gøre sammen som par. Med denne viden i hånden vil du have lettere ved at vælge noget, der ikke kun passer inden for dit budget, men som også fanger den særlige følelse af kærlighed mellem to mennesker, der lige har giftet sig! Uanset om det er en personlig gavee eller noget helt andet – så sørg for, at den valgte bryllupsgave er en gave, der vil bringe glæde og lykke ind i de nygifte pars liv i mange år fremover!

Gaver & Gaveidéer
Logo