Gaver til børn

MÅNEDENS GAVER

Gaver til børn

Dåbsgaver
Barnedåb
gaver til babyshower
Babyshower
gave til nyfødt baby
Nyfødte
karikaturtegninger
Karikatur-tegning
fotogaver
Fotogaver
personlige gaver
Personlige gaver

Find de bedste gaver til børn

Det kan være en lidt udfordring at finde den perfekte gave til børn, da deres interesser skifter hele tiden. Det som du måske gik og troede var smart, var i børnenes verden smart for et år siden.

Når du leder efter gaver til børn, vil du gerne finde noget, der er sjovt, praktisk og ikke en koster hel bondegård. Dette kan være svært, men det behøver det slet det ikke at være, da vi nok skal hjælpe dig på vej.

 Med så mange unikke og kreative muligheder, der findes i dag, har det aldrig været nemmere at finde den rigtige gave til børn. Fra sjovt pædagogisk legetøj, der fremmer indlæring, til fantastiske gadgets til teknisk kyndige børn. På denne side får du ideer til gode gaver, som ethvert barn vil elske. Så læs videre, og lad os hjælpe dig med at finde præcis det, du skal bruge for at gøre din lille persons dag komplet!

Se vores liste herunder for at få nogle af vores bedste anbefalinger på gaver til børn!

Siden indeholder reklame links
 
Personlig pude med billede og tekst | 35x35 cm | Polyester | Firkantet fotopude | Personlig gaveidé

Personlig pude med eget billede og tekst | fotopude

Overrask dine venner og familie med en sjov og personlig fotopude! Lige nu kan du skabe en pude med dit eget yndlingsbillede. Det er den perfekte gave til enhver lejlighed og vil helt sikkert bringe smil og glæde. Så hvorfor vente? Lav din egen unikke fotopude i dag og spred glad stemning!
135,00 kr.
3D skattekiste i træ med kode og nøgle fra Rokr™

3D skattekiste i træ med kode og nøgle

Oplev glæden ved at bygge din egen skattekiste eller giv den perfekte pengegave. Dette sjove og interaktive puslespil giver dig mulighed for at skabe et unikt og personligt skjulested til dine værdifulde genstande. Brug den medfølgende kode og nøgle til at låse æsken, så du kan slappe af, når indholdet er gemt væk.
299,00 kr.
Løbehjul til børn med Frost - Foldbart

Løbehjul til børn med Frost

Tag dine børn med på et eventyr med et Frost-inspireret løbehjul! Dette sammenklappelige løbehjul er komplet med justerbart styr, grebspedaler og fodbremser til sikkerhed – sjov tid forude er garanteret. Uanset om det skal suse rundt derhjemme eller tages med på tur, kan det nemt gemmes væk efter brug.
351,96 kr.
Jungle Gym legehus komplet med træpakke

Jungle Gym legehus komplet med træpakke

2.820,00 kr.
Hule-byggesæt inkl. overtræk (87 eller 264 dele)

Hule-byggesæt inkl. overtræk (87 eller 264 dele)

99,00 kr.
Badebassin Regnbue 4-ringe fra Bestway

Badebassin Regnbue 4-ringe

Dit barn vil elske at hoppe i dette fantastiske badebassin med regnbuemønster og 522 liters kapacitet, der er lavet af stærkt for-testet vinyl og har 4 farverige ringe for ekstra styrke. Med en diameter på 157 cm og en højde på 46 cm er det perfekt til at køle ned på varme sommerdage. Det er nemt at puste op og tage med dig hvor som helst, hvilket gør det ideelt til strandture eller ferier. Brug det endda som et sjovt boldbassin.
169,00 kr.
Bamse med navn

Bamse med navn

En bamse er en af de bedste måder at vise, at man holder af nogen. Derfor har vi designet denne unikke og personlige bamse med et broderet navn, vægt eller fødselsdato! Perfekt til enhver særlig lejlighed, såsom babyshower, barnedåb, fødselsdag, valentinsdag eller jubilæum – mulighederne er uendelige!
329,00 kr.
OneDer Bulldog Hoved Bluetooth Højtaler

Bulldog Hoved Bluetooth Højtaler

OneDers Bulldog bluetooth højttaler er den perfekte kombination af design og funktion og vil helt sikkert falde i god jord som en gave. Højtaleren er den ultimative kombination af funktion, fantastisk design og bekvemmelighed, og nemt kan tages med til alle mulige særlige begivenheder og fester.
199,00 kr.
Bestway Fill 'N Fun Odyssey badebassin Ø183 cm

Fill 'N Fun Odyssey badebassin Ø183 cm

Gør dine børn klar til et eventyr i haven med Fill ‘N Fun Odyssey-svømmebassinet! De vil skabe fantastiske sommerminder, mens de plasker rundt i deres egen private oase og nyder solen. Den stærke, gennemsigtige PVC-sidevæg giver dem masser af plads til at nyde timevis af vandsjov.
149,00 kr.
Justerbare rulleskøjter med lys i hjulene PRO - Pink

Justerbare rulleskøjter med lys i hjulene PRO - Pink

399,00 kr.
Personlige Strømper - Multiface

Personlige strømper med ansigter

Få nogen til at smile med disse personlige sokker med eget billede! Vores behagelige sokker i høj kvalitet er den perfekte måde at vise, at du holder af dem. Uanset om du vil give dem som gave eller beholde dem selv – vi har styr på det!
179,00 kr.
Hvid kanin med hjerte m/u navn fra Teddykompaniet

Hvid kanin med hjerte m/u navn fra Teddykompaniet

139,00 kr.
Cirkus For 2 - Kultur og Fritid - GO DREAM

Cirkus For 2

Gør dig klar til en spektakulær aften under den store teltdug, når Cirkus Arena giver dig underholdning i verdensklasse som aldrig før! Træd ind i et spændende, fængslende rige med fantastiske artister, der vil tryllebinde? Måske bliver du selv inviteret ind i manegen for at opleve alt det, som Circus Arena har at byde på, på tæt hold!
499,00 kr.
LEGO City 60258 Motorværksted

LEGO City 60258 Motorværksted

827,00 kr.
TP Toys Infinity trampolin i sort/blå 447 x 292 cm

TP Toys Infinity trampolin i sort/blå 447 x 292 cm

10.352,00 kr.
Personlig madkasse

Personlig madkasse med navn eller egen tekst

Dette er den perfekte madkasse til alle, der ønsker at gøre noget ud af deres frokoststil. Med muligheden for at tilføje navn eller en tekst efter eget valg, er dette en super gaveide som alle vil elske. Så drop de kedelige madpakker i sølvpapir og opgrader din egen eller en vens madpakke allerede i dag.
159,00 kr.
Uro - Skovens Dyr

Baby Uro - Skovens Dyr

Lad de søde skovdyr flyve frit over ethvert babyværelse med denne vidunderlige uro! Det håndlavede produkt er lavet med omhu og kærlighed, og ingen er helt ens. Det fine uld og genbrugs polyester fyld gør den ikke bare miljøvenlig, men også utrolig blød og hyggelig for dit lille barn. Og med sit smukke bånd, er den perfekt til barselsgave, babyshower eller dåbsgave. Din lille babydreng eller babypige vil helt sikkert elsker den!
349,00 kr.
Kæmpe Bamse - Cozy

Kæmpe Bamse

En kæmpe kærligheds bamse – den perfekte måde at vise nogen, at du holder af dem! Med sine 130 cm blød pels vil denne gigantiske bamse få modtageren af din gave til at føle sig ekstra speciel. Uanset om det er til en fødselsdag, som julegave, til valentinsdag  eller bare fordi, vil denne nuttede følgesvend give trøst og glæde til dem, du elsker.
699,00 kr.
Årets baby 2022

Årets baby 2022

349,00 kr.
Svævende Urtepotte - Spralla

Svævende potteskjuler

Udforsk skønheden ved svævende planter med den svævende potteplante. Denne unikke lille urtepotte er perfekt til ethvert hjem, der leder efter noget ekstra specielt og iøjnefaldende, og den vil tilføje et strejf af sjov og lunefuldhed til dit interiør.
729,00 kr.
Kugledyne - Zenkuru

Zenkuru Kugledyne

Leder du efter den perfekte gave til at gøre en andens dag og nat bedre? Med en Zenkuru kugledyne kan du give god søvn i gave! Denne smukke dyne er designet til at give den højeste kvalitet af nattesøvn og den største komfort. Alle fortjener en god nats søvn, og med Zenkuru kugledynen vil din særlige person sove sødt hele natten.
799,00 kr.
Dødningehoved Blomsterkrukke

Dødningehoved Blomsterkrukke

Tilføj lidt uhygge til hjemmet med denne kranie potteskjuler. Denne seje Dødningehoved Blomsterkrukke er lavet af robust beton i topkvalitet og fås i flere størrelser og former, så du kan finde den, der passer bedst til din stil.
129,00 kr.
Intex Easy Set Pool Sæt, 5.621L, 366X76 cm, inkl. filterpumpe

Intex Easy Set Pool Sæt, 5.621L, 366X76 cm, inkl. filterpumpe

608,00 kr.
Personligt håndklæde - 100 x 180 cm

Personligt håndklæde med eget billede

Overrask dine kære med et unikt håndklæde, der er personligt designet til dem! Tilføj et billede, navn, logo eller tekst i vores nemme online redigeringsværktøj, og vi printer dit design i perfekt kvalitet og flotte farver på håndklædet. Det er den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af!
249,00 kr.
Nordahl Andersen - Fotoalbum Bambino - fortinnet 157-76633

Nordahl Andersen - Bambino Fotoalbum

Fejr en lille baby med den perfekte dåbsgave fra Nordahl Andersen. Dette smukke fotoalbum i tin er udsmykket med en sød bamse og kan endda indgraveres for ekstra personlig tilpasning.
325,00 kr.
Mikamax Storm Glass - Large Drop

Mikamax Storm Glas

Glem alt om de normale vejrudsigter, der aldrig passer alligevel. Med dette smarte Storm glas får du nemlig en måde at forudsige vejret på mystisk vis. Du skal blot holde øje med de specielle krystaller, der ændrer form efter de aktuelle atmosfæriske forhold.  
299,00 kr.
Legetelt - Junglen

Legetelt - Junglen

700,00 kr.
Salta Trampolin Junior, sort inkl. sikkerhedsnet

Salta Trampolin Junior, sort inkl. sikkerhedsnet

848,00 kr.
Bamse med navn (blåt bogstav)

Kanin bamse med navn

Leder du efter den perfekte gave til at fejre de lidt mindre børn? Så led ikke længere end til denne yndige bamse kanin i plys! Dens nuttede pels og personlige navn gør den ideel som en elskelig gave til mange forskellige begivenheder – fra barnedåb og babyshower til fødselsdage eller gaver til nye mødre.
236,00 kr.
Krus Lorteemoji

Krus der ligner en lort.

Er du også træt af kedelige krus til din morgenkaffe eller te? Så tilføj lidt grin og latter til hverdagen med dette sjove lorte krus! Den unikke bæ-formede kop vil med garanti give dig en sjov start på dagen – uanset om du drikker kaffe eller te.
99,00 kr.
Smartphone selfie-stick - Intelligent 360° auto-tracking

Smartphone selfie-stick med bevægelsessensor

Denne smarte smartphoneholder gør dig til en professionel videoproducent ved at give dine videoer en wow-faktor. Med sin 360° bevægelsessensor og ansigtssporing følger den selv hurtige bevægelser op til ca. 5 meter. Den perfekte gave til bloggere, Instagrammere, Youtubere og TikTok-brugere, der ønsker, at deres indhold skal skille sig ud fra mængden.
189,00 kr.
Commodore 64 Mini Spillekonsol Med 64 Spil - Klassisk Joystick

Commodore 64 Mini Spillekonsol Med 64 Spil - Klassisk Joystick

339,95 kr.
Legekøkken med lys og lyd samt 25 stk. tilbehør

Legekøkken med lys og lyd samt 25 stk. tilbehør

Vil du gøre dine små børn glade? Så er dette elektroniske multifunktions legekøkken med lys og lyd garanteret lige noget for dem! Det er som et rigtigt køkken med ovn, vandhane, kogeplade, gryde, pande og en masse andet tilbehør, som de kan lege med. De vil elske de sjove detaljer, og der medfølger endda hele 25 dele!
349,00 kr.
Coca-Cola Minikøleskab

Coca-Cola Minikøleskab

Få din daglige dosis kølighed med det ikoniske Coca-Cola minikøleskab! Dette smarte og energieffektive køleskab har et design, der ligner en rigtig sodavandsdåse, og giver dig mulighed for at opbevare op til 12 dåser på én gang. Og som om det ikke var praktisk nok – det leveres også med både vægstik og bilstik, så du kan tage dine forfriskninger med dig, uanset hvor livet fører dig hen.
1.195,00 kr.
California - Skateboard - Sort - 71 Cm

California - Skateboard - Sort - 71 Cm

309,95 kr.
Rollei - Fly 60 Drone Med Kamera

Rollei Drone Med Kamera

Med denne super smarte drone med kamera kan du tage dit dronesjov til et helt nyt niveau! Denne smukke drone kombinerer nem styring med utrolige billeder, og med det integrerede HD-kamera kan du tage fantastiske fotos og videoer oppefra og dokumentere alle dit livs eventyr i fantastiske detaljer.
939,95 kr.
Personlig pude med navn - Pudebetræk

Personlig pude med navn - Pudebetræk

Giv den perfekte personlige gave til dine kære med vores smukke regnbuepudebetræk! Skab et helt særligt øjeblik, når de åbner gaven og finder deres navn smukt syet på pudebetrækket. Tilføj et ekstra strejf af glæde ved at inkludere en hyggelig bomuldsfyldt pude for maksimal krammekomfort.
239,00 kr.
Bamse enhjørning med navn

Enhjørning bamse med navn

Få din helt egen enhjørning-bamse med navn og med en størrelse på 40 cm. Den perfekte gave til små børn og babyer. Du kan tilpasse din bamse ved at vælge, hvad du vil have skrevet på den. Vælg mellem navn, fødselsdato, tidspunkt, vægt og længde. Gør en lille én glad med deres helt egen unikke bamse. Det er en fantastisk gaveidé til nyfødte og barnedåb.
349,00 kr.
PUKY PH 8 Pro-S - Cykelhjelm - 45-51 cm. - Retro Rosa

PUKY PH 8 Pro-S - Cykelhjelm - 45-51 cm. - Retro Rosa

299,95 kr.
Azeno - Elbil Til Børn - Lamborghini Sian - Pink

Pink Elbil Til Børn - Lamborghini

Giv den gas sus  i stor stil med Azenos lyserøde Lamborghini elbil til børn. Dette livlige køretøj har et slankt og stilfuldt design, inklusive et ægte lædersæde, sidespejle og gummihjul, støddæmpere og sikkerhedsseler. Desuden kan I alle nyde fordelene ved kørelys og lydeffekter, der gør bilturen meget mere realistisk og fornøjelig.
2.159,95 kr.
Nintendo Switch Konsol - Super Mario Odyssey Bundle

Nintendo Switch Konsol - Super Mario Odyssey Bundle

2.909,95 kr.
Elektronisk Trommesæt Til Børn - Paw Patrol - Lexibook

Elektronisk Trommesæt Til Børn

Er du på udkig efter det perfekte gave til et musikelskende barn? Vi har det, du har brug for lige her. Elektronisk Trommesæt Til Børn er nøjagtig det, det lyder som. Et fantastisk trommesæt til børn, der vil starte et musikalsk eventyr.
734,95 kr.
Palmako Felix legehus med terrasse ubehandlet 1,9 m2

Palmako Felix legehus med terrasse ubehandlet 1,9 m2

5.999,00 kr.
Plus gyngestativ sort pulverlakeret med 2 røde gyngesæder 247 x 8 x 212 cm

Plus gyngestativ sort pulverlakeret med 2 røde gyngesæder 247 x 8 x 212 cm

3.235,00 kr.
Dukke Puslebord Med Tilbehør - Smoby Baby Nurse

Dukke Puslebord Med Tilbehør - Smoby Baby Nurse

369,95 kr.
Toblerone med navn og billede

Toblerone med navn og billede

Vores personlige Toblerone er den perfekte måde at vise de særlige mennesker i dit liv, at du holder af dem. Du skal blot tilføje dit eget billede og tekst for at skabe en helt unik og lækker gave. At personliggøre denne fantastiske Toblerone er en fantastisk måde at forkæle dig selv eller en, du holder af – bare fordi.
89,00 kr.
Off-road Fjernstyret Bil - Str. 1:12 - Go Fierce - Orange

Off-road Fjernstyret Bil - Str. 1:12 - Go Fierce - Orange

169,95 kr.
Lego Technic - Motorcykel - 42132

Lego Technic - Motorcykel - 42132

89,95 kr.
Småkagekrus

Småkagekrus

Dette sjove og smarte krus giver dig mulighed for at medbringe dine yndlingssnacks, som f.eks. småkager eller kiks, direkte i din morgenkaffe. Småkage kruset er perfekt til enhver snack-elsker, og det er også en god gave til fødselsdage eller andre særlige lejligheder.
99,00 kr.
Plus Cubic gyngestativ i trykimprægneret træ inkl redegynge

Plus Cubic gyngestativ i trykimprægneret træ inkl redegynge

2.250,00 kr.
smartphoto Kortspil med personlig frem - og bagside

Kortspil med eget billede

Er du på udkig efter en sjov og unik gave, som alle vil elske? Så er vores personlige spillekort med dine egne billeder lige noget for dig! Hver farve er personliggjort med billeder, og det samme er knægten, dronningen og kongen. Uanset om det er et spil fisk eller blackjack eller til poker, vil disse kort gøre enhver kortaften meget sjovere.
129,00 kr.
Impala Skateboard - Latis Cruiserboard - 31,5'' - Art Baby Girl

Impala Skateboard - Latis Cruiserboard - 31,5'' - Art Baby Girl

1.199,95 kr.
Løbehjul med store hjul - foldbart (fås i flere farver)

Løbehjul med store hjul - foldbart (fås i flere farver)

399,00 kr.
KIDS by FRIIS Stjernetegnsplakat - Tyren

Stjernetegnsplakat

Vores smukke plakater med stjernetegn er de perfekte personlige gaver til barnedåben eller til små børns fødselsdag. En flot plakat med stjernetegn fra KIDS by FRIIS, der er lavet i kraftigt papir, og har stjernetegn og stjernebillede illustreret. Nederst på plakaten står alle oplysningerne omkring stjernetegnet. Vælg imellem flere stjernetegn på vores side.
129,00 kr.
Skrid mor-plakat

Skrid mor-plakat

Ahh, teenageårets glæder! Alle ved, at det kan være en turbulent tid fyldt med vanskelige samtaler og trælse spørgsmål. Men nu er der en sød måde, hvorpå teenagere kan råbe deres velmenende mødre op.  Med denne plakat er du sikker på at få dit budskab højt og tydeligt igennem.
119,00 kr.
smartphoto Madkasse i metal

Madkasse med valgfrit billede og tekst

Er du på udkig efter en miljøvenlig, sjov og unik madkasse? Så behøver du ikke lede længere! Vores madkasse med valgfrit billede og tekst er det perfekte valg til alle, der ønsker at tænke mere miljøvenligt uden at gå på kompromis med moden.
179,00 kr.
Playstation 4 Konsol - Call Of Duty: Modern Warfare Ii Bundle

Playstation 4 Konsol - Call Of Duty: Modern Warfare Ii Bundle

3.239,95 kr.
Stor Aktivitetskasse fra EverEarth

Stor Aktivitetskasse fra EverEarth

699,00 kr.
Shadow Of The Colossus - PS4

Shadow Of The Colossus - PS4

179,95 kr.
Kikkerland - Drage - Huckleberry - Rød

Kikkerland - Drage - Huckleberry - Rød

79,95 kr.
Springy

Springy

Springy er det elskede fjederlegetøj, der kan gå ned af trapper, og som både børn og voksne har haft glæde af siden 1980’erne! Springy er det klassiske legetøj, der bruger tyngdekraften til at komme ned ad trapper og andre stejle steder.
79,00 kr.
LEGO Harry Potter 76420 Turnering i Magisk Trekamp: Den sorte sø

LEGO Harry Potter 76420 Turnering i Magisk Trekamp: Den sorte sø

259,00 kr.
DayLife Black Beauty gamerstol / kontorstol maks. 120 kg

DayLife Black Beauty gamerstol / kontorstol maks. 120 kg

1.299,00 kr.
Just Dance 2022 - PS5

Just Dance 2022 - PS5

189,95 kr.
Drage, stor fisk

Drage, stor fisk

139,00 kr.
Musikalsk bygge/stable snegl fra Yookidoo

Musikalsk bygge/stable snegl fra Yookidoo

349,00 kr.
Dagmarkors vedhæng, forgyldt 19x21 mm

Dagmarkors 19x21 mm

Berig den særlige dag med en tidløs gave til deres barnedåb! Dette majestætiske forgyldte Dagmarkors bærer et udsmykket billede af Jesus Kristus på korset, omgivet af hans elskede mor Maria og Johannes Døberen. De berømte figurer Saint Basil og Saint John er til stede i henholdsvis top og bund for at fuldende det inderlige design – tilføj blot din egen kæde for at gøre det endnu mere betydningsfuldt!
545,00 kr.
Bamse med navn (Blåt bogstav)

Kanin bamse med navn til drenge

Forkæl et barn med deres helt egen unikke bamse, som bliver ekstra speciel med det personlige navn, der er trykt på den. Perfekt til babyshower, barnedåb, fødselsdage eller bare fordi, denne pelsede kaninbamse vil blive barnets foretrukne, hyggelige følgesvend i mange år fremover.
295,00 kr.
Land Dinosaur - Fjernstyret Bil Med Damp

Land Dinosaur - Fjernstyret Bil Med Damp

399,95 kr.
Mini spillekonsol - Gameboy style

Mini spillekonsol - Gameboy style

219,00 kr.
Eventyrsklatring For Hele Familien - Action - GO DREAM

Eventyrsklatring For Hele Familien

Er du klar til et vildt eventyr? Her er din chance for at blive en akrobat i træerne! Upzones eventyrpark tilbyder dig og en ven 2,5 timers spændende sjov med baner, der spænder fra nemme gåture på grene tæt ved jorden, til mere dristige højder i trækronerne, der vil presse enhver spændingssøgende derude!
650,00 kr.
Personaliseret fodbold med navn

Fodbold med navn

Har du en særlig fodboldfan, som fortjener at blive overrasket? Giv ham den ultimative gave med en personligt designet fodbold. Lav den selv ved tilføje navn eller tekst efter eget valg. Hvad venter du på? Design din egen personlige fodbold allerede i dag.
189,00 kr.
Uro - Bondegårdsdyr med høne

Uro - Bondegårdsdyr med høne

329,00 kr.
Nordic Play Elbil Bentley 2 personers, 2x6V Speed

Bentley 2 personers Elbil til børn.

Denne elektriske bil til børn er smukt fremstillet på licens fra Bentleys prestigefyldte fabrik og inspireret af deres ikoniske Continental Supersports-model. Gennemtænkt designet med fantastiske funktioner som EVA-hjul, der gør den mere støjsvag end nogensinde før, og et ultrablødt lædersæde, der passer perfekt til det smarte ydre – for ikke at nævne, at du endda har forældrekontrol over styringen, hvis barnet har brug for lidt ekstra hjælp til at styre i starten.
2.627,00 kr.
JABO legetårn 2 trykimprægneret inkl. gyngestativ og rutchebane

JABO legetårn 2 trykimprægneret inkl. gyngestativ og rutchebane

6.775,00 kr.
Gurli Gris - Legetelt - Tipi - 160 Cm - My Sports

Gurli Gris Legetelt

Gør dig klar til at gøre din barns legetid ekstra speciel med dette utrolige Gurli gris legetelt! Uanset om det er i haven eller på deres værelse, vil der være timevis af sjov for børn på tre år og derover. Med sit holdbare vandtætte materiale vil det helt sikkert give timevis af fantasifuld glæde – alt sammen i de blændende dimensioner på 160 x 100 x 100 cm. Så lad dem opleve et eventyr, selv når de er indendørs med dette fantastiske legetelt til børn.
239,95 kr.

Seneste Artikler

Find god gave til børn.

Det kan være en udfordring at købe gaver, især når det gælder om at finde den perfekte gave til børn. Uanset om du leder efter noget sjovt og unikt eller noget praktisk og nyttigt, findes der masser af gode gaver, der vil gøre ethvert barn glad. For at hjælpe dig har vi her på siden samlet en liste over nogle af de bedste gaver til børn, der spænder fra småbørn til lige før teenagealderen.

Legetøj, der passer til alderen.

Når du shopper til yngre børn, er alderstilpasset legetøj altid en god mulighed. Til småbørn skal du kigge efter legetøj, der tilskynder til læring og udvikling som f.eks. læringstårne, byggeklodser og puslespil. Når barnet bliver ældre, kan du overveje ting som fjernstyrede biler, action-figurer og dukker, brætspil og udendørs aktiviteter som cykler eller scootere.

For ældre børn er der også masser af muligheder, der vil holde dem underholdt og engageret. Kig efter ting som videospil, sportsudstyr eller nips og andet indretning til deres værelse. Hvis barnet er interesseret i musik eller kunst, kan du se på guitarundervisning eller tegneundervisning, som de kan tage online.

Gavekort til børn.

Hvis du ikke er sikker på, hvad der falder i barnets smag, hvorfor så ikke give ham/hende en gave efter eget valg. Gavekort er en glimrende måde at vise, hvor meget du holder af en person, uden at du behøver at gætte dig frem til deres smag for gaver. Du kan finde næsten alle typer gavekort i dag, uanset om det er et butiksspecifikt gavekort eller en aktivitet, som de kan lide, f.eks. biografbilletter, en tur i tivoli eller et legeland.

Bøger og puslespil i gave til børn.

Bøger er altid en god gave, uanset hvem du handler til. Til små børn er læringsbøger med lyse farver og sjove illustrationer perfekte til at fastholde deres opmærksomhed. Eller giv dem en aktivitetsbog fyldt med puslespil, labyrinter, tegn efter tal eller malebøger. Til større børn, der kan læse selv, kan du finde bøger med emner, som de kan lide, f.eks. dyr eller eventyrhistorier.

Spil og legetøj.

Når det kommer til spil og legetøj, er der ikke mangel på muligheder for børn i alle aldre. Der er alt fra pædagogisk legetøj som tælleklodser eller klassiske brætspil som Monopoly eller Scrabble. Når du handler online, kan du kigge på kundernes vurderinger for at se, hvilke spil der er de mest populære (eller mindst populære!), før du køber, så du ved præcis, hvad du går ind til. Eller hvis du foretrækker en mere praktisk tilgang, kan du besøge din lokale legetøjsbutik, hvor du kan købe klassiske favoritter samt nogle nye ting, der måske også kan vække deres interesse.

Gaver & Gaveidéer
Logo