7 ideer til pengegaver

Giv penge i gave.

Giv pengegaver der ikke blot glæder, men også overrasker modtageren, og glem alt om den sædvanlige kuvert med en 500 lap. Det kan nemlig gøres meget sjovere.

Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken, når du skal give pengegaver, for vi har fundet 7 spændende og kreative alternativer til den sædvanlige pengekuvert.

7 sjove ideer til at give penge i gave.

Herunder finder du 7 sjove ideer til næste gang, du skal give penge i gave. Pengegaver behøver nemlig slet ikke at være så kedelige.

Chokoladeæske.

Først vil vi gerne introducere dig for en gaveide’, som på bedste vis er en Win-win. Først køber du en æske af din yndlingschokolade. Dernæst placerer du dig i sofaen lørdag aften, tænder for fjernsynet og spiser alle chokolader. Tilbage har du den perfekte gaveæske til penge.

Modtageren vil straks tro, at han får en æske chokolade. Se hvordan skuffelsen breder sig i ansigtet, lige indtil den bliver åbnet. En billig og sjov pengegave til enhver anledning!

Pengetræ.

Hvem vil ikke gerne have et frodigt pengetræ i sin stue? Et træ hvor pengesedlerne blomstrer op hver måned.

I stedet for at give en stak pengesedler, er dette en fantastisk ide’. På denne måde bliver pengene ikke brugt med det samme.

Giv f.eks. 200 kr. hver måned. Du får både besøgt modtageren, og samtidig hænger du en seddel på pengetræet. Vupti!

Du kan også vælge at klistre alle pengene på træet med det samme og slippe for at kommende rendende konstant. En sjov og ikke mindst dekorativ pengegave, der vil tage sig perfekt ud i ethvert hjem.

Fotoramme.

Til f.eks. konfirmanden der er god med sine hænder, kan du købe en fotoramme og klistre pengesedlerne i.

Lim rammen hele vejen rundt så den er umulig at åbne.. Husk at købe en hammer så han ’’i nødstilfælde’’ kan slå ruden ind. Gad vide hvornår dette ’’nødstilfælde’’ opstår?

En humoristisk pengegave som appellerer til drenge. I kan oddse’ om hvornår ruden slås ind!

Bamse.

En sød pengegave ide’ er at tage et tøjdyr og tømme indmaden ud. Derefter kan du fylde penge i, og give den til pige konfirmanden.

Først vil hun spærre øjnene op, ligefrem at få en bamse til sin konfirmation eller fødselsdagsgave! Men når hun opdager bamsens dyrebare indhold, vil tingene straks ændre sig, og du vil igen være hendes yndlings moster, mor, mormor eller veninde.

Sparebøsse.

Den ultimative drille gaveide’ er at veksle 500 kr. til småpenge og putte dem i en sparebøsse. Modtageren kan nærmest bade i mønter som selveste Joakim von And på sin konfirmations eller fødselsdag. En sjov og drilagtig gave, som helt sikkert giver smil på læben.

Spand med sand.

Find en stor spand og en masse sand. Bland nu sand og mønter sammen ned i spanden. Køb eventuelt en lille sandkasseskovl og en si og hæng dem fast på spanden. Nu skal modtagerne arbejde for at finde “skatten”.

Hemmelige gaveæsker.

Vil du gøre det ekstra svært for gavemodtageren at finde sine penge, så skal du prøve en hemmelig gaveæske.

Du kan læse mere om disse unikke gaveæsker og gaveskjulere herunder:

En hemmelig gaveæske er en form for puzzle med et skjult rum, der kun kan åbnes hvis man løser forskellige udfordringer. Så hvis modtageren ikke er klog nok – Ja så finder han eller hun aldrig ud af, hvor mange penge der er i pengegaven.

 

Money Maze - Let

Money Maze - Let

89,00 kr.
iDventure Tin Woodman's Heart Gaveskjuler

iDventure Tin Woodman's Heart Gaveskjuler

219,00 kr.
3D skattekiste i træ med kode og nøgle fra Rokr™

3D skattekiste i træ med kode og nøgle

Oplev glæden ved at bygge din egen skattekiste eller giv den perfekte pengegave. Dette sjove og interaktive puslespil giver dig mulighed for at skabe et unikt og personligt skjulested til dine værdifulde genstande. Brug den medfølgende kode og nøgle til at låse æsken, så du kan slappe af, når indholdet er gemt væk.
299,00 kr.
iDventure Cluebox Davy Jones Locker

iDventure Cluebox Davy Jones Locker

499,00 kr.
Escape Welt Fort Knox

Escape Welt Fort Knox

349,00 kr.
Escape Welt Orbital Box

Escape Welt Orbital Box

349,00 kr.
iDventure The Cluebox

iDventure The Cluebox

419,00 kr.
Escape Welt House of the Dragon

Escape Welt House of the Dragon

399,00 kr.
Money Maze Pengelabyrint

Money Maze Pengelabyrint

79,00 kr.
Cryptex-puslespil

Cryptex-puslespil

499,00 kr.
Escape Welt Quest Pyramid

Escape Welt Quest Pyramid

349,00 kr.
Money Maze - Svær

Money Maze - Svær

89,00 kr.
Gaver & Gaveidéer
Logo