Bøllehat med tryk – Grøn

107,00 kr.

SKU: 2541701337304154 Category: Tag:

Hvem overrasker du med denne sjove solhat med navn eller billede?
Leder du efter en sommerlig gave med et personligt touch? Så er denne bøllehat den perfekte gave. Du designer nemlig bøllehatten helt selv med eget billede, tekst og design. Du kan også uploade dit virksomhedslogo, og du har skabt en helt unik reklameartikel eller firmagave. Det er en sjov gave til en fødselsdag, som ferie gave eller bare fordi du gerne vil overraske en du kender. Du kan designe bøllehattene individuelt. Super sjovt til en polterabend, en weekend med vennerne, på campingspladsen, eller til en festival. Du kan selvfølgelig også lave en til dig selv. Vi tør vædde med den vil passe dig helt perfekt!
Bøllehatten med tryk er lavet af 100% bomuld, og er super behagelig at have på. Man kan få hatten i flere farver , nemlig i hvid, sort, blå eller grøn. Ovenikøbet kan bøllehatten vaskes i vaskemaskinen. Det er virkeligt nemt at lave din egen solhat. Du tilføjer bare et billede og en tekst i vores online editor, sammen med en af vores designs. Herefter går vi i gang og printer vi dit design i knivskarp kvalitet og i fuldfarve på hatten.
Er du interesseret i større mængder til f.eks en firmagave? Så kontakt vores erhvervsafdeling neders på siden. De hjælper gerne med et skræddersyet tilbud.
Leder du efter anden hovedbeklædning? Vi har et stort udvalg af huer, hatte og kasketter. Vælg den der passer bedst til dig!

Bøllehat med tryk – Grøn
Bøllehat med tryk – Grøn

107,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo