Alle Gaver

Filter

Viser 1–36 af 619 resultater

Forkæl en kær med to nætter på et hvilket som helst hotel i Europa med dette eksklusive gavekort. Aktiver gavekortet og få adgang til en online-reservationsside og vælg, hvornår du ønsker din ferie. Herefter bliver du præsenteret for et udvalg af hoteller, der alle har mindst 2 stjerner.
999,00 kr.
Forkæl en du kender med en uforglemmelig ferie i Europa! Med dette gavekort kan de udforske kontinentet i deres eget tempo og udforske den pulserende bykultur. Vælg to nætter med morgenmad inkluderet på et hotel efter eget valg. Modtageren skal blot aktivere gavekortet online, vælge hvor og hvornår, og så kan de begynde at planlægge en spændende oplevelse.
1.499,00 kr.
Forkæl en ven eller veninde med god mad og en lækker samtale med vores fantastiske 3-retters middagspakke. Vores nøje udvalgte udvalg af caféer og restauranter er håndplukket fra alle hjørner, fordi de hver især tilbyder noget unikt - hvad enten det er hyggelig atmosfære, retter af høj kvalitet sprængfyldt med friske sæsonbestemte ingredienser eller begge dele!
1.779,00 kr.
Oplev glæden ved at bygge din egen skattekiste eller giv den perfekte pengegave. Dette sjove og interaktive puslespil giver dig mulighed for at skabe et unikt og personligt skjulested til dine værdifulde genstande. Brug den medfølgende kode og nøgle til at låse æsken, så du kan slappe af, når indholdet er gemt væk.
299,00 kr.
Skab minder, der vil vare hele livet med dette fantastiske gavekort på 3 nætter i Rom. Udforsk Roms gamle vidundere, og find ud af, hvorfor Rom anses for at være en af verdens største byer.
1.499,00 kr.
Tag på en uforglemmelig rejse. Giv din elskede dette magiske gavekort, og send dem af sted på 3 nætter fyldt med historie i en by i Europa. Med dette gavekort kan de kan vælge hvilken som helst destination, som deres hjerte begærer.
1.999,00 kr.
Giv et eventyret i gave med dette utrolige gavekort! Lås op for tusindvis af hoteller og destinationer rundt om i verden - stå på ski i Rusland, dyk ned i Mexicos tropiske farvande eller tag på roadtrip i USA. Uanset hvor du vælger at tage hen, vil det være en oplevelse for livet.
4.499,00 kr.
Til den spændingssøgende, der er vild med eventyr, er dette gavekort som skabt til ham eller hende! Fra high-roping og hurtige sportsvogne til indendørs faldskærmsudspring og meget mere. Giv dem en billet, der vil lade deres indre Bruce Willis eller Chuck Norris skinne - for nogle gange har man bare brug for noget ægte spænding i livet!
499,00 kr.
Denne eksklusive wellness gave byder på lækker forkælelse for krop og sjæl, der oser af afslapning i kroppen og efterfølgende sindsro. Her vil hun blive lullet ind i en verden af afslapning og velvære, der efterfølgende kun kan beskrives som "genopladet og forynget". Når behandlingen er overstået, vil hun føle sig som en helt ny person med en overstrømmende energi til livet.
600,00 kr.
Har du nogensinde haft lyst til at opleve spændingen ved at flyve et ægte militærfly? Gør dine drømme til virkelighed og flyv højt oppe i luften med en spændende flyvning om bord på Skotlands ikoniske Bulldog - som engang blev brugt af både Storbritanniens Royal Air Force og Sveriges svenske eliteflyvevåben.
4.800,00 kr.
Forældrene til en lille ny baby kan kun blive begejstrede med denne gavekurv, der er fyldt med et udvalg af de mest populære produkter fra anerkendte brands som Tikiri, Mushie, SAGA Copenhagen og MP Denmark. Det er den perfekte barselsgave!
399,00 kr.
Se dette dekorative og praktiske skålsæt med 3 dele, der er fremstillet af aluminium, og giver dit hjem et elegant strejf af stil! Fra kager og slik til eftermiddagskaffen eller en frisk frugtkurv til morgenmaden om morgenen - disse skåle er perfekte til enhver lejlighed.
279,00 kr.
Leder du efter den perfekte dåbsgave? Så skal du tage et kig på denne yndige Andrea sparebøsse! Du kender hende måske fra DR's elskede børneprogram: Kaj & Andrea. Lad barnet begynde sin opsparing med stil med denne sparebøsse, der kan graveres med navn for at gøre den ekstra speciel.
315,00 kr.
Er du træt af at rengøre din mikrobølgeovn, hver gang du har lavet mad? Hvis ja, så skal du have fat i Angry Mama. På en nem og miljøvenlig måde rengør hun en beskidt mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i, og sæt hende i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter skal du blot tørre alt snavset af! Perfekt gave til en, der lige er flyttet hjemmefra.
59,00 kr.
Få din drømmekrop med Wellness Beauté's anti-cellulite massageapparat! Denne ergonomiske enhed har et system af roterende hjul, der reducerer og endda fjerner cellulite. Den stimulér bedre blodgennemstrømning, som fjerner fedtdepoter og samtidig lindrer muskelspændinger med udskiftelige hoveder til selvmassage - det er praktisk talt en spa-dag derhjemme!
99,00 kr.
Vis nogen, at du holder af dem med et smukt, personligt armbånd fra byBiehl's My Powers-kollektion! Med 16-19,5 cm forgyldt sterlingsølv og en ametyst ædelsten, der symboliserer balance og ro, er dette en super perfekt og betænksom gave, der også er mulighed for at få graveret på.
995,00 kr.
Pynt dine håndled med et tidløst smykke i forgyldt stål, og gør det ekstra specielt ved at få op til 20 tegn indgraveret på forsiden eller bagsiden! Dette iøjnefaldende armbånd er fantastisk til enhver lejlighed og vil helt sikkert blive en uforglemmelig gave, der symboliserer noget personligt.
295,00 kr.
Gaver & Gaveidéer
Logo