Drikkedunk med billede – Gennemsigtig

143,00 kr.

SKU: 2541701139890566 Category: Tag:

Design din egen drikkedunk og overrask en du holder af
Leder du efter en gave til en sporty person, og ved du ikke hvad du skal købe? En drikkedunk med eget design, så han eller hun altid kan genkende deres drikkedunk i fitness centeret er den perfekte gave. Eller måske til en person der altid har en vandflaske med sig, kan det være en sjov og personlig gave. Den personlige drikkedunk kan du helt selv designe med eget billede, design og tekst. De fleste mennesker går nu til dags op i at få drukket nok vand, så faktisk er det den perfekte gave til hvem som helst. En praktisk og bæredygtig gave.
Den gennemsigtige vandflaske er dejlig stor og kan indeholde 650 ml væske. Drikkedunken er BPA-fri og lavet af det bæredygtige materiale Eastman Tritan. Det er super nemt at personliggøre din egen drikkedunk, og går samtidig super hurtigt. Du vælger bare et af vores designs, uploader dit billede i vores online editor og tilføjer eventuel navn eller tekst. Herefter bliver dit design printet i fuld farve og i knivskarp kvalitet på flasken i vores gave værksted.
Vil du give en drikkedunk med logo i firmagave eller som gave til kunder? Eller måske til alle medlemmer af fitness- eller sportsklubben? Tag kontakt til vores erhvervsafdeling nederst på siden for større mængder. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Drikkedunk med billede – Gennemsigtig
Drikkedunk med billede – Gennemsigtig

143,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo