Espressokrus med tryk

Gør dit espresso-øjeblik endnu mere specielt med et personligt espressokrus! Dette unikke keramikkrus er en unik måde at sætte et personligt præg på din kop espresso.

109,00 kr.

Pift kaffepausen op med espressokrus med tryk! Dette unikke keramikkrus er noget helt særligt, da du kan tilpasse det med dit eget navn, tekst eller foto. Med levende, skarpe farver kan du gøre dit krus til dit eget.

Uanset om du drikker alene eller sammen med venner, kan du designe dette krus med et navn, en tekst, et foto eller endda et særligt design. Du vil elske at nyde din yndlingsespresso i dit eget personlige krus – det er den perfekte måde at gøre et øjeblik endnu mere specielt på.

Med sin blanke keramik af høj kvalitet og et design, der tåler opvaskemaskine, kan du regne med, at dette krus holder i mange år fremover. Gør dit espresso-øjeblik endnu lysere med et espressokrus, du selv har designet! Og glem ikke, at disse kaffekrus er fantastiske til særlige lejligheder som fødselsdage, indflytterfester, julegaver, firmaarrangementer og meget mere.

Så gør dig klar til at udtrykke dig selv i kaffeform – for espresso smager endnu bedre, når den kommer i et personligt krus.

Espressokrus med tryk
Espressokrus med tryk

109,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo