G streng med tryk – Sort – M

143,00 kr.

SKU: 2541701330152753 Categories: , Tag:

Design dine egne G streng trusser med eget billede og tekst
Overrask med en sjov og unik gave, design et par personlige g streng trusser. Du gør trusserne helt personlige med et billede eller en tekst. En super sjov gave til valentinsdag, til en polterabend eller som fødselsdagsgave eller kalendergave til kæresten. Du kan selvfølgelig også bestille en til dig selv.
Den sorte g streng er lavet af super blødt stof (modal), som også kaldes kunst silke. Derfor er trusserne også virkelig behagelige at have på. Det er virkelig nemt at designe din egen g streng. Alt du skal gøre er at vælge et af vores fine eller sjove designs, upload et billede og/eller udfyld navn eller tekst i vores online editor. Slutresultatet ser du med det samme og du kan redigere i dit design hvis du vil det. Er du tilfreds med dit design? Så tager vi over og trykker vi din g streng i vores gaveværksted med kærlighed og præcision. Inden du ved af det leveres din pakke direkte til dig eller modtageren af gaven.
Trusserne fås i flere størrelser og farver.
Er du interesseret i større mængder? Så kontakt vores erhvervsafdeling neerst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

G streng med tryk – Sort – M
G streng med tryk – Sort – M

143,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo