ItsieMe – Plyskanin med eget billede – M

179,00 kr.

Lav din yndlingsmennesker om til et sødt plysdyr – Een ItsieMe kanin med eget ansigt
Leder du efter en unik barselsgave? Eller en unik gave til et barn, en polterabend eller som en sjov valentinsgave, så vil denne ItsieMe bamse med eget billede helt sikkert være et hit. Istedet for det almindelige bamseansigt, udstyres denne plyskanin med ansigtet af barnet selv, mor, far, mormor, morfar, eller måske familiens kæledyr. Sådan bliver denne plyskanin en virkelig personlig og velbekendt følgesvend som kan tages med overalt.
Vi printer dit billede i allerhøjeste kvalitet på bamsens ansigt af stof, og som også kan udskiftes! Det betyder at man også kan bestille flere forskellige ansigter og udskifte dem efter barnets ønsker. Du kan også overraske din kæreste eller bedste veninde som skal ud at rejse med et billede af dig selv. Med en bamse med billede har du dem du holder af altid tæt på dig. Det kan da ikke blive bedre end det? En perfekt og unik gave for eksempel til et babyshower, dit barns fødselsdag eller som julegave.
Dit personlige ItsieMe plysdyr er super blød og herlig at kramme, og derudover lever den op til de strengeste europæiske sikkerhedsstandarder. Derfor er bamserne allerede velegnet fra 0 år. Det er super nemt selv at lave dit plysdyr. Du uploader det billede du vil bruge i vores online editor, så sørger vi for at din plyskanin bliver lavet om til din yndlingsperson! Vi printer dit billede med præcision og kærlighed i aller højeste kvalitet, hvorefter vi ønsker kaninen en god rejse og sender dem til dig.
Du kan også bestille flere ansigter og selv skifte i mellem dem, mulighederne er uendelige!
Bamsen kan vaskes ved 30 ° C og er udviklet af Happy Horse, et toneangivende hollandsk firma som garanterer høj kvalitet. ItsieMe bamsen fås i flere forskellige størrelser

ItsieMe – Plyskanin med eget billede – M
ItsieMe – Plyskanin med eget billede – M

179,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo