Likørglas med gravering – 2 stk

143,00 kr.

SKU: 2541701338455166 Category: Tags: ,

Overrask med et super stilfuldt likørglas indgraveret med et navn eller en tekst!
Kender du en der er vild med et glas likør, såsom Amaretto, baileys eller likør 43? Så lav et helt særligt likørglas til vedkommende med en personlig tekst eller navn. En særlig dato kan også være en god ide at få indgraveret på glasset, som f.eks en brylupsdag, et jubilæum eller dagen man blev student. Det kan også være en dejlig personlig overraskelse som julegave, til fars dag eller mors dag. En personlig og unik gave er altid en god ide!
Likørglassene er af høj kvalitet og af mærket Libbey. Likørglasset har et indhold på 20 cl og er 8,5 cm højt. Det indgraverede glas tåler opvaskemaskine. Det er super nemt at designe dit eget glas. Du tilføjer bare et navn eller tekst og vælger et af vores fine designs i vores online editor. Herefter tager vi over og graverer vi dit design på likørglasset med kærlighed og præcision. Hvad venter du på? Gå i gang med at lave dit personlige glas nu!
Er du interesseret i større mængder og vil du indgravere et logo på glasset? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling nederst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Likørglas med gravering – 2 stk
Likørglas med gravering – 2 stk

143,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo