Musemåtte med eget billede

Gør arbejdet til en fest med din egen skræddersyede musemåtte! Indsæt et billede eller en tekst efter eget ønske, og vis den ultimative kreation, som kun er unik for dig.

89,00 kr.

Design din egen musemåtte med eget billede og tekst!
Arbejdet bliver en fest med en unik og personlig musemåtte med eget billede og tekst.

Er du og dine venner eller familie ofte klistret til computerskærmen? Med denne personlige musemåtte gør du arbejdstiden eller skoleopgaven meget sjovere. Det er super nemt at designe din egen musemåtte med foto, logo, navn eller personlig tekst. En personlig musemåtte til kontoret med eget design og et fint billede gør bare arbejdsdagen lidt hyggeligere!

Vil du give en musemåtte med billede som en personlig og unik gave? For eksempel til en der lige har fået nyt job, til et jubilæum, eller til Fars dag eller Mors dag? Du kan selvfølgelig også gøre dit eget skrivebord lidt personligere med en musemåtte med billede.

At lave din egen musemåtte er super nemt. Du vælger bare det billede du vil bruge, tilføj eventuel tekst, og vælg et af vores fine designs og den er lavet på nul komma fem!

De personlige musemåtter med billede har en skridsikker underkant og har ingen skarpe hjørner eller sider, det er selvfølgelig meget rart. Når du har lavet din personlige musemåtte på ingen tid med billeder, tekst og et af vores fine designs, så tager vi over. Vi trykker de personlige musemåtte med billede i knivskarp kvalitet og i de flotteste farver. Det vil helt sikkert være et hit! Hvad venter du på? Kom i gang med det samme med at designe din egen musemåtte!

Vil du hellere have en stor musemåtte? Så vælg vores XXL stor musemåtte med billede.

Musemåtte med eget billede
Musemåtte med eget billede

89,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo