Personlig børneparaply – Fox – Trixie

206,00 kr.

Hav det sjovt i regnen med denne personlige dyreparaply til børn
Hold din lille dejlig tør selv på de vådeste dage med en personlig Trixie børneparaply. Vælg mellem Hr. Ræv, Hr. Løve eller Fru Kanin. Deres store ører vil hoppe op og ned, mens de danser rundt i regnen og hopper i vandpytterne. Du kan gøre din paraply personlig ved at tilføje et navn efter dit valg, så den bliver helt unik. Paraplyen er perfekt til regnvejrsdage, men er også en skøn gave til fødselsdage, jul eller bare fordi. Tilføj lidt sjov til de regnfulde dage!
Vores personlige børneparaply er lavet af 100 % robust genbrugspolyester, der holder din lille dejlig tør. Skydesystemet, som du åbner og lukker paraplyen med, er udviklet specielt til små hænder, så det er nemt for børn at bruge. Paraplyen har en stærk, men let aluminiumsramme af høj kvalitet. Det er nemt at lave din egen unikke paraply. Du skal blot tilføje et navn efter eget valg i vores online redigeringsværktøj. Så trykker vi det og placerer det omhyggeligt på paraplyen. Grib dine gummistøvler og begynd at lave din personlige paraply.
Hvis du er interesseret i at afgive en større ordre, skal du kontakte vores erhvervsafdeling for at få mere information.

Personlig børneparaply – Fox – Trixie
Personlig børneparaply – Fox – Trixie

206,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo