Hjemmelavede lys af bivoks

Ønsker du at give dine gaver et ekstra særligt præg i år og leder du efter en måde at vise nogen, hvor meget du holder af dem med en hjemmelavet gave? Så skal du prøve at lave et eller flere hjemmelavede lys af bivoks og give dem som gave til en eller flere du holder af.

At lave sine egne stearinlys af bivoks er en sjov og givende måde at pynte ethvert rum på – for ikke at nævne, at du bruger et bæredygtigt materiale i hele processen! Ikke alene er disse håndlavede vokslys smukke, men de producerer også nul giftstoffer, mens de brænder, hvilket gør dem gode for dem med allergier eller astma.

Bivokslys er ikke kun smukke og langtidsholdbare, de har også vidunderlige dufte, der vil fylde dit hjem med de naturlige aromaer af honning og voks. Derudover er det billigere at lave disse lys selv end at købe dem i butikkerne.

Hvis du tilmed køber nogle flotte lysestager, og pakker det hele flot ind, så har den smukkeste gave, man længe har set

Så tag med på denne kreative rejse, hvor vi viser dig præcis, hvordan du laver et lys ud af bivoksark – bliv inspireret og begynd at lave dem allerede i morgen!

Hvad skal man bruge for at lave lys af bivoks?

Hvis du er interesseret i at lave hjemmelavede lys af bivoks, er du kommet til det rette sted! Det bedste ved det hele er, at det slet ikke er så svært, som du måske går og tror. Alt du behøver er enkelte materialer og lidt kreativitet.

Dette skal bruge:

  • Bivoksplader.
  • Væge til bivokslys.

Vi gør opmærksom på, at følgende produkter er reklame links.

Bivoksplader.

100% dansk naturprodukt som er let at rulle både diagonalt, på langs eller på tværs.

Væge til bivokslys.

Flad væge af vævet bomuld. Anvendes til lys af bivoks.

bivokssæt

Bivokssæt

Samlet sæt med alt du skal bruge til at lave stearinlys af bivoks.

Hvordan laver man hjemmelavede lys af bivoks?

At lave sine egne lys af bivoks er så nemt, at næsten alle kan være med. Det kræver blot, at man klipper vægen i den rigtige størrelse, samt lægger eller ruller bivoksen i lag eller i et attraktivt mønster eller design.

Du kan se, hvordan man gør i videoen herunder.

Gaver & Gaveidéer
Logo