Gaveæsker

Gaveæsker er en fantastisk måde at vise, at du holder af nogen og få dem til at føle sig specielle.

Uanset om det er en fødselsdag, en reception eller et jubilæum, er disse gaveæsker den perfekte måde at vise din påskønnelse af ham eller hende på.

Find den den perfekte gaveæske kurv i kategorien herunder.

Filter

Viser 1–36 af 38 resultater

Denne fantastiske gavekurv er et must-have for enhver vinelsker! Indeni finder du en lækker fadlagret spansk rødvin og for at gøre det endnu mere himmelsk, fuldendes det med lækker chokolade der tilsammen er en fantastiske kombination.
239,00 kr.
Send en særlig overraskelse og gør en persons dag lysere med denne flotte gavekurv med snacks og øl! Denne charmerende gavekurv vil få dem til at føle sig ekstra specielle, da den er sammensat til perfektion med et udvalg af lækre chokolader, snacks og specialøl. Alle disse lækkerier vil helt sikkert sprede godt humør i enhver husstand - uanset om de nydes i løbet af en afslappende aften eller som en del af en udendørs picnic.
445,00 kr.

Gaveæsker til familie og venner.

Gaveæsker er en fantastisk måde at vise dine kære, at du værdsætter dem.

At vælge den perfekte gave til de mennesker, der betyder mest for dig, kan dog nogle gange være en udfordring. Heldigvis er gaveæsker en super løsning på denne udfordring.

Ikke alene er de enkle at købe, men de er også fyldt med lækkerier, som enhver vil sætte pris på. Derfor har vi samlet et udvalg af de mest populære gaveæsker, som du kan vælge imellem til dine familie og venner.

Chokolade gaveæsker.

De fleste elsker chokolade, og derfor er en chokolade gaveæske en perfekt gave til enhver anledning. Vores chokolade gaveæsker har en blanding af de mest lækre og eksklusive chokolader, som vil tilfredsstille enhver chokoladeelsker. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af chokolade gaveæsker, som har en masse forskellige smagsvarianter, såsom mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade.

Te gaveæsker.

Hvis dine venner eller familiemedlemmer nyder en god kop te, vil en te-gaveæske være perfekt. Te-gaveæskerne i vores sortiment indeholder en blanding af forskellige te varianter med forskellige smagsnoter.

Når du vælger en te gaveæske, kan du beslutte, om du vil give en gaveæske med forskellig type te, eller om du vil vælge en gaveæske, der er fyldt med forskellige smagskombinationer.

Gourmet gaveæsker.

Hvis du gerne vil give en gave, som er lidt mere luksuriøs, kan du overveje vores gourmet gaveæsker. Disse gaveæsker er fyldt med en masse forskellige lækkerier, såsom trøffelchokolade, lakrids, gourmetkaffe, olivenolie og meget mere. Du kan vælge mellem vores forskellige gourmet gaveæsker og finde den, der passer bedst til modtagerens smag og præferencer.

Vin gaveæsker.

Hvis du vil give en gave, som vil imponere, og som er perfekt til særlige lejligheder, kan en vin gaveæske være det rigtige valg. Vores vine giver en bred vifte af forskellige vin gaveæsker med vin fra forskellige regioner og lande. Vin gaveæskerne indeholder både rød, hvid og rosévin, som vil passe til enhver smag.

Gin gaveæsker.

Er din ven eller familiemedlem en gin-elsker? Så er en gin gaveæske en oplagt gaveidé. Fyldt med eksklusive gin varianter, der er håndplukket af eksperter i branchen, vil enhver gin-elsker blive begejstret for en gin gaveæske.

Du kan vælge mellem forskellige gin gaveæsker, der indeholder alt, hvad der er nødvendigt for at lave den perfekte drink, inklusiv en flaske gin, tonics og cocktail-opskrifter.

Kurv med blandede lækkerier.

Når du vælger den perfekte gaveæske, giver du en gave, der er fyldt med overraskelser og lækkerier, som vil imponere dine venner og familie.

Uanset om du vælger chokolade, te, gourmet, vin eller gin gaveæsker, vil du give en gave, der vil bringe glæde, smil og positive minder blandt dem, der betyder mest for dig.

Ønsker du ikke at sætte dig fast på et af de ovenstående temaer, kan du her på siden også finde gaveæsker med lækkert blandet indhold.

Gaver & Gaveidéer
Logo