Lav selv puslespil

At lave sit eget puslespil kan være en sjov og anderledes måde at give en personlig gave til en du holder af. Med muligheden for at uploade dit eget billede, kan du lave et puslespil, som er både unikt og betydningsfuld.

Skab en personlig, unik gave, der vil blive værdsat for evigt. Så bliv kreativ og skab kunstneriske minder i dag med dit helt eget personlige puslespil, der er en super gaveide.

Filter

Viser alle 20 resultater

Skab den perfekte gave til enhver særlig lejlighed med et puslespil du selv har designet! Hvad kunne være bedre end at have dit eget personlige kunstværk, som ikke bare ser godt ud, men også giver timevis af fornøjelse? Uanset om du vil give nogen en unik fødselsdagsgave eller overraske dem med den ideelle kærlighedsgave, er dette puslespil en sikker vinder.
199,00 kr.
Få et unikt puslespil med dit eget foto! Lav en sjov og personlig gave til en puslespils-elsker med denne cool gaveide, hvor du har muligheden for at uploade dit eget billede eller tekst. Så hvad venter du på? Lad os hjælpe dig med at skabe dit drømmepuslespil!
400,00 kr.
Overrask din partner med vores hjerteformede puslespil, med jeres eget billede! Med 111 brikker er dette romantiske puslespil en ideel gave til Valentinsdag, jul eller fødselsdage. Lav noget unikt og personligt, som vil bringe smil og glæde hos din kæreste.
148,65 kr.

Lav dit eget puslespil online.

Der er ikke noget bedre end at give en personlig og unik gave, og hvad er mere personligt end et puslespil, du selv har lavet online?

Med denne fantastiske idé kan du lave et sjovt og underholdende puslespil og give i gave, som din modtager vil elske at samle og som vil bringe smil og gode minder frem.

Med bare et par klik kan du tage dine yndlingsbilleder og omdanne dem til et puslespil af høj kvalitet, og give en gave, som virkelig viser, hvor meget du værdsætter denne person og skaber et varigt minde, som vil blive husket i mange år fremover.

Det er let, sjovt og helt personligt – hvad mere kan du ønske dig?

Gaver & Gaveidéer
Logo