Personlig chokolade

Er du på udkig efter en sjov og personlig gave til en, der elsker chokolade? Så er vores kategori med personlig chokolade med navn og billede lige noget for dig! Her finder du nemlig en unik måde at forkæle din elskede med chokolade på.

Chokoladen er nemlig tilpasset lige præcis den person, du ønsker at give gaven til. Du har mulighed for at tilføje et personligt touch ved at vælge et billede eller tilføje navn på chokoladen. På den måde kan du give en personlig chokoladegave, som vil blive værdsat og husket.

Filter

Viser alle 30 resultater

Giv din udkårne den sødeste gave af alle med 24 stykker personlig belgisk chokolade! Tag din gave til et helt nyt niveau med vores unikke og lækre chokolade med eget tekst og billede. Vores chokolader er af fremragende kvalitet, hvilket sikrer en mindeværdig og lækker oplevelse.
319,00 kr.
Fejr julen og en du holder af på en særlig måde med dette lækre og personlige Milka julehjerte! Denne perfekte gave er den sødeste måde at vise dem, du holder af, hvor meget de betyder for dig. Hvert Milka-hjerte er lavet af 30 lækre hjerteformede chokolader fyldt med blød hasselnøddecreme, der helt sikkert vil gøre alles jul til noget særligt.
107,00 kr.
Hvem elsker ikke gaver? Især når de er personlige og lavet af chokolade! Vores personlige chokoladehjerte er en glad måde at give et hjertes gave på, og det er det perfekte minde til enhver særlig lejlighed. Skab en unik og personlig gave, der viser din betænksomme side med vores chokoladehjerter, der kan tilpasses.
143,00 kr.
Vores personlige Toblerone er den perfekte måde at vise de særlige mennesker i dit liv, at du holder af dem. Du skal blot tilføje dit eget billede og tekst for at skabe en helt unik og lækker gave. At personliggøre denne fantastiske Toblerone er en fantastisk måde at forkæle dig selv eller en, du holder af - bare fordi.
89,00 kr.

Personlig chokolade med tekst og billede.

Hvem elsker ikke chokolade? Det er den perfekte gave, som kan bringe glæde til enhver begivenhed og anledning. Men hvad nu hvis du kunne gøre det mere personligt og mere specielt?

Det kan du ved at tilføje navn eller billede til et allerede kendt chokolademærke.

Det er en gave, som kan blive husket i lang tid, og endnu bedre – den er super lækker og lige til at spise.

Giv chokolade i gave.

Hvis du leder efter en gave, der er både sjov og lækker, så er personlig chokolade dit bedste valg. Det er en overraskende gave, der kan sætte smil på alles ansigter.

Du kan tilpasse din chokolade efter enhver smag. Det kan være en chokolade med med et simpelt navnetryk eller en større chokoladegave med et personligt billede. Uanset hvordan du designer chokoladen, er den sikker på at bringe stor glæde.

Så hvis du er på udkig efter en gave, der rammer lige i hjertet, men også maven, så er personlig chokolade det rigtige valg.

Gaver & Gaveidéer
Logo