Pink Elbil Til Børn – Lamborghini

Giv den gas sus  i stor stil med Azenos lyserøde Lamborghini elbil til børn. Dette livlige køretøj har et slankt og stilfuldt design, inklusive et ægte lædersæde, sidespejle og gummihjul, støddæmpere og sikkerhedsseler. Desuden kan I alle nyde fordelene ved kørelys og lydeffekter, der gør bilturen meget mere realistisk og fornøjelig.

2.119,95 kr.

Lyserød elbil til børn.

Kør af sted med stil i Azenos seje Pink Lamborghini Sian elbil til børn! Denne elegante bil er perfekt til dit barn med en legesyg pink farve, der skriger af sjov. Med det stilfulde og elegante design og det behagelige lædersæde vil dit barn se stilfuldt ud og køre komfortabelt.

Bilen har ægte gummihjul og kraftige støddæmpere, som gør køreturen behagelig og sikker. Med mulighed for tovejs gearkasse kan dit barn køre fremad og baglæns. Hastigheden på 3-5 km i timen giver en virkelig sikker køretur, så du kan slappe af.

Og hvem har sagt, at sikkerhed ikke kan være sjovt? Med kørelys, lydeffekter og mulighed for at tilslutte en MP3-afspiller kan dit barn nyde sin egen lille biljamsession. Bilen leveres også med en 2,4 GHz-fjernbetjening, så du kan holde øje med de smås køretur.

Med en maksimal brugervægt på 25 kg kan selv dine ældre børn cruise rundt med stil.

Køb Lamborghini Sian-elbilen til dit barn, og lad de gode tider rulle!

Pink Elbil Til Børn – Lamborghini
Pink Elbil Til Børn – Lamborghini

2.119,95 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo