Hjerteformet puslespil med eget billede

179,00 kr.

Lav en unik gave med et hjerteformet personligt puslespil!
Vis din kærlighed med et hjerteformet puslespil, den perfekte gave til kæresten eller en du elsker. Et personligt puslespil med billede i form af et hjerte er en unik måde at sprede glæde , kærlighed og kreativitet på. Et meningsfuld og betænksom minde som viser hvor meget du holder af modtageren!
Hvert enkel brik er lavet af stærkt hardboard, hvilket gør det modstandsdygtigt og langtidsholdbart. Med den glansfulde overflade, er det en smuk gave med eget billede eller tekst. Takket være de livlige farver som er printet i den højeste knivskarpe kvalitet kan du nyde puslespillet fuldt ud. Du kan enda hænge puslespillet på væggen. En hel unik vægdekoration.
Hvordan laver jeg det hjerteformede fotopuslespil?
Det er super nemt at lave dit personlige puslespil. Du kan personliggøre det med dine egne billeder, et citat eller smukker designs og vi sørger for at din kreation bliver trykt i alle højeste kvalitet. Puslespil er den mest romantiske gave. Ligesom du og din kæreste passer brikkerne perfekt sammen!
Vælg dit billede og upload det i vores redigeringsværktøj og lav det smukkeste design..
Hvor mange brikker er der i det hjerteformede puslespil?
Puslespillet har 23 brikker som passer sammen i et hjerte.
Overrask din elskede på Valentinesdag, på jeres årsdag eller bryllupsdag, eller selv til hans eller hendes fødselsdag. Med dette puslespil gør du dagen endnu mere særlig. Er du interesseret i flere puslespil? Så tjek vores personlige puslespil ud her.

Hjerteformet puslespil med eget billede
Hjerteformet puslespil med eget billede

179,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo