Milka julehjerte med navn og billede

Fejr julen og en du holder af på en særlig måde med dette lækre og personlige Milka julehjerte! Denne perfekte gave er den sødeste måde at vise dem, du holder af, hvor meget de betyder for dig. Hvert Milka-hjerte er lavet af 30 lækre hjerteformede chokolader fyldt med blød hasselnøddecreme, der helt sikkert vil gøre alles jul til noget særligt.

107,00 kr.

Det er sæson for at sprede glæde og påskønnelse til dem, du elsker! Hvilken bedre måde at gøre dette på end med et personligt Milka-julehjerte? Denne lækre godbid indeholder 30 himmelske, hjerteformede chokolader fyldt med hasselnøddecreme, hvilket gør den til den perfekte festlige gave!

Dekorer emballagen med dine egne billeder og tekst – upload et julebillede af dine venner eller familie, tilføj en sød besked eller noget sjovt, der får dem til at grine – mulighederne er uendelige.

Få dem til at føle sig helt særlige i denne tid, og vis dem, hvor meget du holder af dem, med et luksuriøst julehjerte af Milka-chokolade.

Historien om Milkas julehjerte starter med dig og din endeløse kreativitet. Det kan nemt blive et unikt, uforglemmeligt øjeblik for dine yndlingsmennesker – eller bare en forkælelse til dig selv (fordi du fortjener det!). Så i år kan du overraske de sødeste mennesker omkring dig med en oprigtig gave – et personligt Milka julehjerte!

Milka julehjerte med navn og billede
Milka julehjerte med navn og billede

107,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo