Puslespil med eget billede – Fars dag gave (120 brikker)

134,00 kr.

SKU: 2541701328930802 Categories: ,

Overrask med en unik farsdags gave, et personligt foto puslespil!
Det kan være svært at finde den perfekte gave til far på fars dag. Du vil gerne give din far noget unikt og særligt, men selvfølgelig også noget han vil sætte pris på. Derfor et dette puslespil med billede den bedste gave til Fars Dag. Puslespil er generelt sjove og hyggelige at lave med hele familien, men det gør det bare endnu bedre når designet på puslespillet er dit eget. En mere personlig gave til far finder du ikke.
Hvordan lavet jeg det personlige Fars Dag puslespil?
Personlige puslespil giver timevis af underholdning sammen, og gør det endnu bedre når det er dit eget design
Det har aldrig været lettere at lave dit eget personlige puslespil med billede: Så selv de mest ukreative personer kan lave noget helt unikt og smukt.
Du tilføjer nemt og simpelt dit billede og/eller tekst i redigeringsværktøjet, vælger et af vores fine designs, og på nul komma 5 har du lavet dit puslespil
Upload et eller flere af din yndlingsbilleder, såsom familiebilleder, eller et af dig og far sammen i vores editor. Fuldend det med et navn eller personlig hilsen. I vores editor finder du masser af fars dag temadesigns. Herefter sørger vi for at puslespillet bliver lavet i allehøjeste kvalitet.
Fra familiebilleder til citater, mulighederne er uendelige når det drejer sig om at lave er personligt puslespil til far. Det er også en perfekt gave til morfar eller farfar! Så hvorfor ikke overraske dem med en fed gave til fars dag?
Vil du have mere puslespils inspiration? Så tjek alle vores personlige puslespil ud her.. Eller få mere inspiration i vores store udvalg personlige farsdags gaver her.

Puslespil med eget billede – Fars dag gave (120 brikker)
Puslespil med eget billede – Fars dag gave (120 brikker)

134,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo