Puslespil med eget billede – Mors dag gave (500 brikker)

179,00 kr.

Overrask med en unik morsdags gave, et personligt foto puslespil!
Det kan være svært at finde den perfekte gave til mor på mors dag. Du vil gerne give din mor noget unikt og særligt, men selvfølgelig også noget hun vil sætte pris på. Derfor et dette puslespil med billede den bedste gave til Mors Dag. Puslespil er generelt sjove og hyggelige at lave med hele familien, men det gør det bare endnu bedre når designet på puslespillet er dit eget. En mere personlig gave til mor finder du ikke.
Hvordan lavet jeg det personlige Mors Dag puslespil?
Personlige puslespil giver timevis af underholdning sammen, og gør det endnu bedre når det er dit eget design
Det har aldrig været lettere at lave dit eget personlige puslespil med billede: Så selv de mest ukreative personer kan lave noget helt unikt og smukt.
Du tilføjer nemt og simpelt dit billede og/eller tekst i redigeringsværktøjet, vælger et af vores fine designs, og på nul komma 5 har du lavet dit puslespil
Upload et eller flere af din yndlingsbilleder, såsom familiebilleder, eller et af dig og mor sammen i vores editor. Fuldend det med et navn eller personlig hilsen. I vores editor finder du masser af mors dag temadesigns. Herefter sørger vi for at puslespillet bliver lavet i allerhøjeste kvalitet.
Fra familiebilleder til citater, mulighederne er uendelige når det drejer sig om at lave er personligt puslespil til mor. Det er også en perfekt gave til mormor eller farmor! Så hvorfor ikke overraske dem med en fin gave til mors dag?
Vil du have mere puslespils inspiration? Så tjek vores personlige puslespil ud her.

Puslespil med eget billede – Mors dag gave (500 brikker)
Puslespil med eget billede – Mors dag gave (500 brikker)

179,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo