Stort puslespil med eget billede – 250 brikker

143,00 kr.

SKU: 2541701328930805 Category: Tags: ,

Overrask en du holder af med et foto puslespil med eget billede og/eller tekst!
Hvis din mor, kusine, bedste veninde eller kæreste ikke kan få nok af puslespil, så er dette personlige puslespil den perfekte gave! Du kan personliggøre puslespillet ved at tilføje dine egne billeder (som collage f.eks), navn, personlig hilsen og/eller logo. En fantastisk fødselsdagsgave, morsdags gave, farsdags gave eller til Valentinesdag, ovenikøbet også en god gave til alle aldre. Mulighederne er uendelige, du kan endda lave et puslespil til dig selv.
Hvordan laver man et personligt puslespil med 250 brikker?
Personlige puslespil giver timevis af underholdning sammen, og gør det endnu bedre når det er dit eget design
Det har aldrig været lettere at lave dit eget personlige puslespil med billede: Så selv de mest ukreative personer kan lave noget helt unikt og smukt.
Du tilføjer nemt og simpelt dit billede og/eller tekst i redigeringsværktøjet, vælger et af vores fine designs, og på nul komma 5 har du lavet dit puslespil
Upload et eller flere af din yndlingsbilleder, såsom familiebilleder, eller et af dig og mor sammen i vores editor. Fuldend det med et navn eller personlig hilsen. I vores editor finder du masser af temadesigns og collager. Herefter sørger vi for at puslespillet bliver lavet i allerhøjeste kvalitet.
Har du brug for et puslespil med logo? Så kontakt vores erhvervsafdeling, de vil med glæde lave et skræddersyet tilbud til dig.
Vil du have mere puslespils inspiration? Så tjek vores personlige puslespil ud her.

Stort puslespil med eget billede – 250 brikker
Stort puslespil med eget billede – 250 brikker

143,00 kr.

Gaver & Gaveidéer
Logo