Top 10 konfirmationsgaver

De bedste gaver til en konfirmand.

Det er blevet den tid, hvor konfirmanderne klæder sig i smukke hvide kjoler og flotte jakkesæt. Det medfører naturligvis, at der skal holdes en konfirmationsfest, så den enkelte konfirmand kan blive fejret med pomp og pragt og få masser af konfirmationsgaver.

Konfirmationer er i dag kendetegnet ved at være lidt af et minibryllup, da de ofte bliver fejret i stor stil med dyrt tøj, seje biler, kæmpestore fester og så videre. Konfirmandernes forventninger er ikke mindst høje til festen, men de er også meget høje til gaverne.

Men hvad ønsker konfirmanderne sig i dagens Danmark? Ønsker til konfirmationsgaven er nok ikke helt det samme i dag, som det var dengang, du blev konfirmeret. Derfor vil vi her komme med 10 bud på nutidens konfirmationsgaver, som du ikke går galt i byen med.

Find den rigtige konfirmationsgave.

Bud nr. 1: Pengegaver.

Penge, penge og atter penge er de fleste konfirmanders største ønske. Du har helt sikkert hørt om konfirmander, der har scoret svimlende høje beløb til deres konfirmation.

Da det kan være svært at finde den perfekte gave til en konfirmand, er et pengebeløb altid et godt udgangspunkt. Konfirmander er i en alder, hvor de hurtigt skifter mening omkring, hvad deres højeste ønske er – også i dette tilfælde vil en pengegave være et godt alternativ til en ”rigtig” gave.

Hvis du kigger konfirmandens ønskeseddel igennem, vil du måske finde ud af, at de gaver som den unge ønsker sig koster en hel del mere, end hvad dit gavebudget måske ligger på. Hvis dette er tilfældet, vil pengegaver være en god idé, da du selv bestemmer beløbet. Mange bække små bliver som bekendt til en stor å – så kan konfirmanden selv købe sig en af sine dyrere ønsker, hvis mange af gæsterne kommer med penge.

At give penge til en konfirmation behøver ikke nødvendigvis være på den gammeldags traditionelle måde, hvor du lægger pengene i en kuvert og skriver et fint kort. Hvorfor ikke gøre det hele lidt sjovere og anderledes ved at give en sparebøsse, som konfirmanden kan lægge alle de penge i, som dagen indbringer.

Bud nr. 2: Oplevelsesgaver.

Unge mennesker i dag elsker oplevelser, så en oplevelsesgave er endnu en god idé. Der findes et væld af forskellige oplevelsesgaver, ligesom de også findes i mange forskellige prisklasser.

En oplevelsesgave kan for eksempel være:

• Go High-klatring

• Bridgewalking

• Faldskærmsudspring

• Ballonflyvning

• Bodyflight

• Wellnessophold

• Koncertbilletter

• Andet

Bud nr. 3: Storbyferie.

Hvis du har et lidt højere gavebudget, kan du forkæle konfirmanden med en storbyferie, som enten strækker sig over en forlænget weekend eller en uges tid. Du er herved garanteret lidt kvalitetstid med den unge konfirmand.

Hvis konfirmanden er en dreng, der elsker fodbold, kan turen jo for eksempel gå til Barcelona, hvor I sammen kan se en kamp på Camp Nou fodboldstadium eller bare få en rundvisning. Er det en pige, vil Paris helt sikkert være et hit, så I rigtig kan powershoppe.

Bud nr. 4: Bærbar computer.

De fleste unge mennesker ønsker sig sin egen bærbare computer, som de selv kan bestemme over og ikke skal dele med andre. Computere kan du i dag finde i mange prisklasser. Macbook’en ligger i den dyre ende, mens computere med styresystemet Windows kan findes til en del lavere priser.

Bud nr. 5: Mobil.

De unge mennesker i nutidens Danmark er vokset op med en mobil i hånden. Denne mobil har de meget svært ved at slippe, da den stort set er hele deres liv. Hvis konfirmanden render rundt med en ældre udgave, vil en af de nyeste modeller helt sikkert falde i god jord.

Bud nr. 6: Ure.

Et ur kan være den ultimative gave til en konfirmand, da de allerede i den alder er meget modebevidste. Hvis du vælger at købe et ur, skal du lige få klargjort, om det skal være et Calvin Klein, et Wellington, et smartwatch eller et andet mærke, da de unge mennesker ved, hvad de gerne vil have.

Det kan også tænkes, at konfirmanden er vild med sport, motion og træning. Hvis det er tilfældet, kan et sportsur være en passende gave. Igen skal du være opmærksom på, hvilket mærke, du køber. Du kan også vælge at give konfirmanden et sjovt ur, som de kan hænge på deres værelse.

Bud nr. 7: Høretelefoner.

Man kan da ikke leve uden musik i ørerne? Det er garanteret noget, der står helt klart for forårets konfirmander. De fleste bruger tit og ofte bare de ørepropper, der fulgte med mobilen. Men hvis du kigger lidt rundt i bybilledet, er de gode gammeldags høretelefoner ved at blive et hit blandt de unge.

Bud nr. 8: Cykel.

En cykel har været på konfirmanders ønskeliste i herrens mange år, og sjovt nok har dette ønske overlevet. En ny sej cykel er nemlig stadig et stort ønske hos mange konfirmander. Hvis konfirmanden ønsker sig en cykel, er det sikkert nemt og ligetil, da de sandsynligvis har udspecificeret, hvilken én det skal være.

Bud nr. 9: Powerbanks.

En powerbank er altid en kærkommen gave, som mange unge elsker, og ikke kan leve uden i disse online tider.

Med en powerbank kan de altid holde strøm på mobilen, når deres 1000 daglige billeder og opslag skal publiceres på Facebook, Instagram osv.. – Det må siges at være en af de bedste konfirmationsgaver der findes.

Bud nr. 10: Sjove og anderledes gaver.

Det kan også være, at du har i tankerne, at din gave skal være anderledes, så den vil blive husket i al evighed af konfirmanden. Med en sjov og anderledes gave vil der heller ikke være en risiko for, at den skal byttes, fordi konfirmanden har fået flere af samme slags.

Med en hurtig søgning her på Gaver & Gaveideer, kan finde masser af sjove, skøre og kreative gaver til den søde konfirmand. Der er i hvert fald ideer nok til, at du kan lave en spøg og skæmt gavekurv, som konfirmanden vil finde sjov. Den kan for eksempel bare være den indledende gave, før du giver den tiltænkte gave, som kan være det eftertragtede ønske: PENGE.

Gaver & Gaveidéer
Logo